Miért vannak felháborodva a szülők ezen?
Engem apám hordott uszodába. Szükség törvényt bont alapon a férfiöltözőbe. Úgy 6 éves koromtól már nagyon zavart, hogy férfiak között vagyok, némi dacolás és hiszti után kijártam magamnak, hogy a nőibe menjek.
Apám persze elkapott a bejáratnál egy-egy nőt, hogy figyeljenek majd rám.
De semmi bajom nem lett, ha segítség kellett bármihez, odamentem az első szimpatikusabb nőhöz és mindig segített valaki. A rendszert ismertem, többnyire önállóan átöltöztem, lezuhanyoztam, hajat szárítottam - az öltöző kijáratánál meg ott állt apám.
A pedofilok elleni védekezésre egy ismerősöm nagyon ötletesen tanította meg a fiát.
Egy színészt felbérelt - akit a fiú nem ismert és nem nagyon találkozhattak egymással később sem - hogy családi barátként jöjjön át, majd amikor kettesben maradnak, kezdje el nyomni az ilyenkor szokásos "barátkozós" szöveget, illetve simogassa a fiú vállát/hátát.
A csúcsponton a szülők bejöttek, leordították a színészt (utána sutyiban kifizették, megköszönték) és elmagyarázták a fiúnak, hogy ha még egyszer ilyen történik, azonnal kiabáljon és kérjen segítséget. Abszolút hatásos volt, mert akkor esett le a tantusz a gyereknek, hogy bármennyire is barátságos volt a bácsi, ez helytelen.
A színész meg nem szenvedett lelki törést a szinpadias lekiabálástól, örült a gázsinak :)
Azért 6 éves gyereket nem engednék be egyedül zuhanyozni,egy akár óvodást nem lehet magára hagyni hogy a csúszós zuhanyzóban egyedül legyen!!Ez alap!Akinek van gyereke az tudja!
A 10 éves már más dolog,nem mindegy az életkor!
Egyébként nem kell ennyire szégyenlősnek lenni:)
A 6 éves ok, de afelett egyedül is tud öltözni a gyerek.
Az iskolában sem segítenek nekik tornaórán.
10 évesnek már semmi keresnivalója a női öltözőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!