Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért vannak felháborodva a...

Miért vannak felháborodva a szülők ezen?

Figyelt kérdés
2 hónapja járok uszodába,már az első alkalommal ledöbbentem,6 év feletti,gyakran még 10 éves fiúk is a női öltözőbe jártak zuhanyozni,öltözködni,ez sokunknak nem tetszett,szóltunk a vezetőségnek,ők megtiltották,hogy a szülők a fiaikat a női tusolóba hordják,ezen most a szülők kiakadtak.
2012. okt. 20. 13:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
igazad van, a 10 évest meg tanítsa meg az anyja zuhanyozni és kiabálni, ha valaki a himbilimbije felé nyúl.
2012. okt. 20. 14:04
 12/17 anonim ***** válasza:
95%

Engem apám hordott uszodába. Szükség törvényt bont alapon a férfiöltözőbe. Úgy 6 éves koromtól már nagyon zavart, hogy férfiak között vagyok, némi dacolás és hiszti után kijártam magamnak, hogy a nőibe menjek.

Apám persze elkapott a bejáratnál egy-egy nőt, hogy figyeljenek majd rám.

De semmi bajom nem lett, ha segítség kellett bármihez, odamentem az első szimpatikusabb nőhöz és mindig segített valaki. A rendszert ismertem, többnyire önállóan átöltöztem, lezuhanyoztam, hajat szárítottam - az öltöző kijáratánál meg ott állt apám.

2012. okt. 20. 14:07
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

A pedofilok elleni védekezésre egy ismerősöm nagyon ötletesen tanította meg a fiát.

Egy színészt felbérelt - akit a fiú nem ismert és nem nagyon találkozhattak egymással később sem - hogy családi barátként jöjjön át, majd amikor kettesben maradnak, kezdje el nyomni az ilyenkor szokásos "barátkozós" szöveget, illetve simogassa a fiú vállát/hátát.

A csúcsponton a szülők bejöttek, leordították a színészt (utána sutyiban kifizették, megköszönték) és elmagyarázták a fiúnak, hogy ha még egyszer ilyen történik, azonnal kiabáljon és kérjen segítséget. Abszolút hatásos volt, mert akkor esett le a tantusz a gyereknek, hogy bármennyire is barátságos volt a bácsi, ez helytelen.

A színész meg nem szenvedett lelki törést a szinpadias lekiabálástól, örült a gázsinak :)

2012. okt. 20. 14:10
 14/17 anonim ***** válasza:
13%

Azért 6 éves gyereket nem engednék be egyedül zuhanyozni,egy akár óvodást nem lehet magára hagyni hogy a csúszós zuhanyzóban egyedül legyen!!Ez alap!Akinek van gyereke az tudja!

A 10 éves már más dolog,nem mindegy az életkor!

Egyébként nem kell ennyire szégyenlősnek lenni:)

2012. okt. 20. 15:34
 15/17 anonim ***** válasza:

A 6 éves ok, de afelett egyedül is tud öltözni a gyerek.

Az iskolában sem segítenek nekik tornaórán.

10 évesnek már semmi keresnivalója a női öltözőben.

2012. okt. 20. 17:38
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen így van! Nincs keresni valójuk a női részeken!A "csúszós padlóról" meg annyit,hogy fel találták a csúszásgátlós papucsokat, és már kaphatóak gyerek méretben is!
2012. okt. 20. 17:40
 17/17 anonim ***** válasza:
82%
Itt az lehet a lényeg, hogy sok anya azt hiszi, hogy az ő picikéje nem érdeklődhet a másik nem iránt, mert ők még kicsik, a 10 éves még legalább másik 10 évig nem kezd el felnőni. Nézd meg, hány huszonéves fiatal szülei nem bírják felfogni, hogy a gyerekük kapcsolatban és, kiköltözik és szexel. Akkor most egy 10 évesnél plána nem akarják felfogni.
2012. okt. 20. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!