Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nagyon ciki, ha így lettem...

Nagyon ciki, ha így lettem magántanuló? Szerintetek lenéznének, ha visszamennék?

Figyelt kérdés

Novemberben az egyik barátnőmmel átjöttem egy másik suliba, 11.-be (azelőtt 12.-be jártunk, de az 5 éves így csúsztunk 1 évet), de lelkileg egyáltalán nem bírtam, mert itt jóval több a szóbeli feleltetés, táblához kihívás és mivel pánikbeteg vagyok, egész nap rettegtem attól, hogy mikor éget be valamelyik tanár egy rakat ismeretlen ember előtt, és depressziós is lettem... Ez amúgy egy könnyebb suli, mint az előző, de ott semmi ilyen szerepeltetés nem volt, itt meg állandóan. Ráadásul a tanárok előszeretettel aláznak meg itt mindenkit a többiek előtt...

Szóval kérvényeztük a magántanulóságot december elején, és 2 hét után megadták. Januárban levizsgáztattak az egész félévből(14 tantárgyból), annyira nem volt nehéz, egész jól sikerültek, pedig csak 2-3 hetem volt felkészülni.

A barátnőm, és akikkel jóba lettem (1-2 lány) folyton mondják, hogy menjek be a suliba, de most meg attól félek, hogy elmebetegként fognak kezelni. Pedig amúgy egyáltalán nem ilyen szekálós vagy kinevetős osztály, így mindenki el van magának, nem annyira foglalkoznak a másikkal, de azért félek kicsit, hogy reagálnának...

Tudom azt is, hogy el kéne mennem pszichológushoz vagy pszichiáterhez, de gyógyszert nem szeretnék szedni, a sima beszélgetés meg nem hiszem, hogy segítene a szoc.fóbiámon :(

2014. márc. 31. 19:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jó ötlet!;) És emeld fel a fejed hercegnő,mert leesik a koronád.! ;)
2014. ápr. 11. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!