Hogyan lehetnék magántanuló?
18/L vagyok, 12.-es, nulladikas voltam tehát még van egy év vissza, de sosem kellett évet ismételnem. lesz egy műtétem (nőgyógyászati) de azután kb 2 hét a lábadozási idő, viszont már elég sokat hiányoztam, és egyéb bajaim is vannak (pszichiátriai) a műtét utáni időt leigazolják, de ugye az csak kb két hét, viszont ha a pszichiátertől kérek valami papírt a betegségemről, akkor ezzel lehet évközben kérvényezni a magántanulóságot? nappali tagozatos gimis tanuló vagyok. úgy érzem ha tovább kéne járnom sosem tudnám rendesen befejezni ezt, és bukás lenne a vége, viszont magántanulóságnál lenne esélyem, nem vagyok értelmi fogyatékos, csak betegségem van és ez megnehezíti a tanulást, meg sokszor nem tudok suliba menni, mert orvoshoz megyek, stb.
a szüleim azt mondták nagykorú vagyok, intézzem el, csak nem tudom hogyan kezdjek neki a dolgoknak. valaki segítene? fontos lenne, nem szeretnék évet ismételni és jobb lenne minél előbb elintézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!