Lehetek magántanuló?
Elvileg bárki lehet, akinek megdják az engedélyt rá. De ez függ az igazgatótól is, valamelyik jobban engedi, valamelyik nem. Viszont végzősként február közepén-végén átmenni másik suliba... Hát... Én nem tanácsolnám ezt. Még 4 hónap, abból 2-őt kell bejárnod, és vége. Szerintem gondold át.
(Én is most vagyok végzős, és magántanuló a gimnáizum kezdése óta. Én szintén azért kaptam meg a magántanulói státuszt, mert lelkileg és fizikailag már általános végén is alig tudtam néha bejárni. Aztán pszichiáteri vizsgálatok során kiderült, hogy ennek Asperger-szindróma az oka, ami mellé még PCOS-em is van.)
Nem igaz, hogy az igazgató nem utasíthatja el.
Azt pedig esélytelennek látom, hogy bármelyik iskola átvegyen ennyivel az érettségi előtt. (Hacsak nem az az indok, hogy éppen most költöztél a körzetükbe három megyével odébbról.)
Ezt a két és fél hónapot bírd ki, ahol vagy, és törekedj a bukás elkerülésére. Ha nem sikerül, akkor a következő évvel kezdhetsz valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!