Dilemmában vagyok! Legyek-e magántanuló, vagy ne? Bővebben lent!
8 éve vagyok migrénes, de az elmúlt két évben súlyosbodtak a tüneteim. Nem egyszer voltam CT-n, ideggyógyásznál, fejfájás szakrendelésen. MR-re ebben a hónapban fogok menni. Egy helyen sem találtak eltérést, nincsen 'bajom', mindent a migrénre és a frontra fogtak (így van, mert tapasztaltam magamon)
Nagyon szörnyű, mert nem csak egy 'egyszerű' fejfájás, mert zsibbadással kezdődik, ami továbbterjed a testemen belül bárhová, émelygek, fénylő, vibráló, káprázás jellegű látási zavarok is megjelennek, nem tudok beszélni sem (össze-vissza csak), nem tudom irányítani a testem. Délelőtt, az iskolában nem egyszer rám jött már ez a rosszullét.
Az elmúlt tanévben 150 órát hiányoztam a migrén miatt. Anya megemlítette még szeptemberben az ofőnek, hogy mi lenne, ha magántanuló lennék (augusztus végén jutott anyának is az eszében, hogy lehet, jó lenne). Az ofővel kb. 2 hétig csak beszélgettünk erről. Teljes mértékben megért, támogat ő is. Viszont azt mondta, hogy igazgatónő elfogadja az orvosi papírjaimat, ha megmutatom neki, és csak egy papírt kell aláírnom, nem kell hozzá anya (18 elmúltam)
Csütörtök óta folyamatosan fájt a fejem, csak ma szűnt ki, hogy nem 5:45-kor keltem...
Ha tudnál úgy is tanulni, hogy nem vagy bent, akkor
lehet jó lenne. Vagy ezt a félévet még csináld végig
a többiekkel és janártól meg legyél magántanuló.
Kérdeztem korábban az ofőt, hogy órákra bejárhatnék e (érettségi tantárgyakra). Nem mondott semmit, csak annyit, hogy megkérdezi... Azóta sem tudom, mi a helyzet ezzel. Esetleg jövőhéten megkérdezem.
Aranyosak vagytok, hogy segítettek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!