Magántanulási infok?
Ezekre lennék kíváncsi:
- könnyebb, mint iskolában (eddig 4-es 5-ös voltam , de az 5-ös a több, 4-es 1 vagy 2)
- jobb
- a vizsgák milyenek
- lehet úgy, hogy pl. nem szeretek a suliba, rosszul, érzem magam stb.
Köszi, ha segítetek, csak nem anyirra érzem jól magam a suliban, de nem hiszem, hogy megengedik :( De kíváncsi vagyok
(bocsi hogy most irok)
Hat, elhiszem, hogy jobb a csaladdal. De nem hosszutavon,ugy ertem, hogy a korodbeli tarsaidat nem tudja potolni a csaladod, es persze ez forditva is igaz. A vizsgakrol sokat nem tudok, en altalanos iskolaba vegig magantanulo voltam (par honap kivetelevel) es mivel nekem tanarok adtak heti 8 orat, igy ugyanugy ortam dolgozatokat, feleltem stb tehat vizsgazni nem kellett. Most 9.es vagyok es most fogok eloszor en is vizsgazni fel evkor. Mindenesetre felejtsd el, mivel ahhoz konkret ok kell, hogy magantanulo lehess, azert nem engedelyezik mert kesore ersz haza, es sokat kell tanulni, szinte mindenki ezzel igy van mesem tanulhatnak otthon. Olyan esetekben lehet az valaki ha nem tud bejarni egeszsegugyi okok miatt, vagy lelegezteto gepen van vagy ilyen sulyosabb okok. Mindegyik esetben orvosi szakvelemeny es szuloi kerelem kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!