Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egri Leányka úti kollégiumról...

Egri Leányka úti kollégiumról infók?!

Figyelt kérdés

Érdeklődni szeretnék, hogy tud-e valaki információt adni a fent említett kollégiumról? Felszereltség, szobákban az ágyak száma, mosdó, konyha stb.

Esetleg jár valaki az EKF képi ábrázolás szakára, vagy készül oda valaki? Pályaválasztás előtt állok és eléggé tanácstalan vagyok.

2013. febr. 3. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Mivel nem is olyan régen újították fel, így a kollégium állapota is elég jó. A legtöbb apartman 3x2 ágyas, így laktok együtt 6-an. Ehhez tartozik egy mosdó (tusoló és kézmosó), egy Wc, és egy kis felszereltségű konyha (hűtő, mosogató, mikró, tároló helységek). Igény szerint vihetsz bármit (TV, laptop, pirító és még sorolhatnám, de ezeket a beköltözéskor jelentened kell).

(A másik lehetőséged az 1x3 ágyas szoba, ugyanezzel a felszereltséggel.)

Minden szinten egy mosókonyha ahol főzési, illetve mosási lehetőséged is van. Az aulában számítógépterem, társalgó és TV is van. Nagyjából ennyi. Elég korrekt kollégium, félévente 3 alkalommal vendéget is fogadhatsz éjszakára. Persze ha csak a haverod vagy a barátnőd ugrik fel pár órára (napközben), azt csak jelentened kell a portán, olyankor nincs különösebb tennivaló.

Ha van még kérdésed írj bátran.. Remélem segítettem.

2013. febr. 3. 12:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én készülök oda és jó eséllyel én is a Leányka úti kollégiumba kerülök (diákhitel 2 révén). Csak kívülről láttam de állítólag remek állapotú, vadiúj szinte minden.

Én más szakra megyek, de ha gondolod, felvehetjük a kapcsolatot. :-)

2013. febr. 3. 13:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segített!:) Gondolom azt nem én döntöm el, hogy 3x2 ágyas vagy 1x3 ágyas szobába kerülök, hanem van valamilyen beosztás? Nem kényeskedésből mondom, de nehezen tudom elképzelni pl. a reggeli készülődést meg a mosdó megosztását 5 másik lánnyal. Kicsit félek meg elég visszahúzódó, nehezen barátkozó típus vagyok.
2013. febr. 3. 15:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló vagyok. Nem te döntöd el, lehet pályázni, de sok mindentől függ, hogy te hova kerülsz (finn.forma, szoc.helyzet,szabad hely, diákhitel, stb.)
2013. febr. 3. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!