Jó suli a WSUF? Milyen infók vannak rólla?
Hali, most kezdtem a Wekerle sulin, levelezőn HR-t. Jobb suli ez mint a zskf, mütf, ésatöbbi?
HVG-n meg sehol nem találtam róla infót. valakinek van?
Sajnos nem, még alattuk van.
Sajnálom, nálunk a HR-en is rajta van a "feketelistán".
figyelj, nézd meg a ponthatárokat 200 pont
egy normális felsőoktatási intézménybe nem kerülsz be 350 pont alatt költségtérítésesre sem
másrészt már egy OKJ is többet ér, mint ez
nehogy egy fillért fizess érte
harmadrészt a fekete lista él, senki nem veszi komolyan a ZSKF-el, a MÜFT-tel és a Kodolányival is ugyanez a helyzet
meló nem lesz mellette, gyakorlat sem
ha nem volt jó az érettségid érettségizz újra és jelentkezz a Corvinusra
te figyu a helyesírásra tényleg feküdj rá, ha HR-es akarsz lenni, mert ez egy vizsgán vagy a munkában elég gáz
nem bántásból írom, de igaza van a második válaszolónak
tyű kedves utolsó eléggé el vagy tájolódva.
nem az fogja meghatározni egy ember "karrierjét" hogy urambocsá' feketelistás suliba járt e vagy a Corvinusban meresztgette a popsiját.
Interjúztattam már sötét eltést (aki amikor átváltottunk az önéletrajzban is megjelölt angolra majd lefordult a székről) és talpraesettebb, gyakorlottabb GDF-est. Ha nincs gyakorlatod, nincsenek meg az alapvető készségeid, akkor teljesen mindegy melyik iskolában szerezted meg a diplomádat,mivel egy munkaadó nem bízza a véletlenre. El sem tudnád képzelni, hogy mennyi mindenre figyelünk a testbeszéden keresztül a választékos szóhasználaton át a kapcsolatfelvevő és megtartó képességig. Ezek számítanak nem az iskolák.
Ezzel csak azok nyugtatják magukat, akik egy elitnek hitt egyetemen majd' megszakadnak a kettesért, míg ugyanazon a szakon egy másik főiskolán ugyanannyi teljesítmény, már 3ast ér.
Szia,
alapvetően ne hallgass senkire, csupán azokra, akik ténylegesen az adott intézménybe jártak. Én a BKE-BKÁE-re jártam (ma Corvinusnak becézik), a barátaim közül többen a Wekerlén szereztek diplomát. Jelenleg minden vezető pozíciót töltünk be cégeknél.
Ők rengeteget profitáltak abból, hogy olyan emberekkel jártak egy csoportba, akik már dolgoztak, akik beajánlották őket a saját cégeiknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!