Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jó suli a WSUF? Milyen infók...

Jó suli a WSUF? Milyen infók vannak rólla?

Figyelt kérdés

Hali, most kezdtem a Wekerle sulin, levelezőn HR-t. Jobb suli ez mint a zskf, mütf, ésatöbbi?

HVG-n meg sehol nem találtam róla infót. valakinek van?

2011. szept. 4. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Sajnos nem, még alattuk van.

Sajnálom, nálunk a HR-en is rajta van a "feketelistán".

2011. szept. 4. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:
hát remélem helyesírást is oktatnak
2011. szept. 4. 21:39
 3/8 A kérdező kommentje:
ténlyeg enyire szar? el se kezdjem akkor? nincs remény hogy kapok vlmi melót melette, meg ha elvégeztem?
2011. szept. 4. 22:44
 4/8 anonim ***** válasza:

figyelj, nézd meg a ponthatárokat 200 pont

egy normális felsőoktatási intézménybe nem kerülsz be 350 pont alatt költségtérítésesre sem

másrészt már egy OKJ is többet ér, mint ez

nehogy egy fillért fizess érte

harmadrészt a fekete lista él, senki nem veszi komolyan a ZSKF-el, a MÜFT-tel és a Kodolányival is ugyanez a helyzet

meló nem lesz mellette, gyakorlat sem

ha nem volt jó az érettségid érettségizz újra és jelentkezz a Corvinusra

te figyu a helyesírásra tényleg feküdj rá, ha HR-es akarsz lenni, mert ez egy vizsgán vagy a munkában elég gáz

nem bántásból írom, de igaza van a második válaszolónak

2011. szept. 4. 22:54
 5/8 anonim válasza:
54%

tyű kedves utolsó eléggé el vagy tájolódva.

nem az fogja meghatározni egy ember "karrierjét" hogy urambocsá' feketelistás suliba járt e vagy a Corvinusban meresztgette a popsiját.

Interjúztattam már sötét eltést (aki amikor átváltottunk az önéletrajzban is megjelölt angolra majd lefordult a székről) és talpraesettebb, gyakorlottabb GDF-est. Ha nincs gyakorlatod, nincsenek meg az alapvető készségeid, akkor teljesen mindegy melyik iskolában szerezted meg a diplomádat,mivel egy munkaadó nem bízza a véletlenre. El sem tudnád képzelni, hogy mennyi mindenre figyelünk a testbeszéden keresztül a választékos szóhasználaton át a kapcsolatfelvevő és megtartó képességig. Ezek számítanak nem az iskolák.

Ezzel csak azok nyugtatják magukat, akik egy elitnek hitt egyetemen majd' megszakadnak a kettesért, míg ugyanazon a szakon egy másik főiskolán ugyanannyi teljesítmény, már 3ast ér.

2011. dec. 20. 15:29
 6/8 anonim válasza:
A suli nagyon jó. Még Matolcsy-t is elhozták nekünk! A színvonalas oktatás jegyében! Tényleg megtesznek mindent a naprakész oktatásért!
2012. febr. 13. 15:04
 7/8 anonim ***** válasza:
ez a kérdés ugye nem frankó??
2012. aug. 7. 15:26
 8/8 Kicsi emberke válasza:

Szia,

alapvetően ne hallgass senkire, csupán azokra, akik ténylegesen az adott intézménybe jártak. Én a BKE-BKÁE-re jártam (ma Corvinusnak becézik), a barátaim közül többen a Wekerlén szereztek diplomát. Jelenleg minden vezető pozíciót töltünk be cégeknél.

Ők rengeteget profitáltak abból, hogy olyan emberekkel jártak egy csoportba, akik már dolgoztak, akik beajánlották őket a saját cégeiknek.

2015. febr. 9. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!