Ha valaki egyszer magántanuló lesz, azt később mennyire veszik vissza a közösségbe az osztálytársai?
Nálam úgy alakult a helyzet, hogy 9. év vége előtt kórházba kerültem, és utána is heteket töltöttem pszichiátriái osztályokon az ország más-más városaiban. Lelkileg nagyon megviselt az iskolaváltás és ez az egész procedúra, meg amilyen életem volt előtte. Na meg 33 kilóra fogytam márciusra, miközben szeptemberben még 52-ön voltam. Folyamatosan pánikrohamaim voltam, emiatt egyedül folytattam tovább az iskolát. Azóta 3 év telt el, rendszeres gyógyszeres kezelés alatt vagyok, időnként bemegyek órára, ha úgy érzem, de azt látom, hogy az osztálytársaim egy nem létező emberként tekintenek rám. Nem örültek neki, hogy minek megyek el a szalagavatóra, és miért akarok elmenni a ballagásra is. És nem értem, miért tagadnak ki ennyire. Nem jókedvemből történtek így a dolgok, és se vágytam erre, de én ettől még mindig is úgy éreztem, hogy én is ugyanolyan tagja vagyok az iskolának, mint a többiek.
Másoknak is volt ilyen tapasztalata? Ez általában mindenhol így van, vagy csak én fogtam ki rossz osztályt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!