BME után hol jó még a GÉPÉSZMÉRNÖKi képzés? (többi lent)
A mechatronikai mérnökök iránti kereslet - a technológiák egyre gyorsabb fejlődésével - folyamatosan növekszik. Számtalan munkalehetőség adódik számukra mindenhol, ahol számítástechnikai, finommechanikai, elektrotechnikai, vagy mechatronikai eszközök berendezések gyártásával, fejlesztésével foglalkoznak a mezőgazdaságtól, környezetvédelemtől az egészségügyön keresztül az űrkutatásig. A képzett mérnökök elhelyezkedhetnek például számítástechnikai, optikai, hírközlési, távközlési, szerszám- vagy járműgyárakban, közlekedési cégeknél. Alkalmazhatják őket multimédiás eszközöket, mobiltelefonokat, háztartási eszközöket, orvosi és katonai műszereket, de akár haditechnikai vagy nukleáris ipari eszközöket, alkatrészeket, műszereket és gépeket gyártók.
A legmagasabb pozíciók betöltésére a legjobb esélyeid a BME-ről kikerülve vannak, az OE-t vagy a SZIE-t javaslom még. Van esélyed bekerülni, 260-270 ponttal akár
hohóóó
SZIE -Szent István Egyetem
SZE- Széchenyi István egyetem
SZIE-t ajánlom, a gyakorlatias oktatás miatt (is).
Én a Győrit nem ajánlanám... sajnos
köszönöm a hozzászólásokat!
végül Óbudai Egyetem maradt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!