BME után hol jó még a GÉPÉSZMÉRNÖKi képzés? (többi lent)
BME-n a klasszikus fizika része egy vicc, egyedül az elektronika (elektrotechnika és elektromechanika) az, ami gondot okozhat, ha nem nagyon tanultál.
BME, Óbudai, Miskolc illetve a SZE választásával sem nagyon lősz mellé, de egyesek szerint még ide tartozik a SZIE és a Pannon Egyetem is.
Ha nekem kellene választanom, és a BME-re vagy az Óbudaira mennék.
"de egyesek szerint még ide tartozik a SZIE"
Természetes. Nagy tapasztalat van az oktatásba, pl.: Dr. M. Csizmadia Béla tartja az előadásokat mechanikából (Magyar Mérnöki Kamara elnöke), dr szendrő péter ( OTDT elnöke)stb.. (persze minden egyetemen vannak fejesek).
Bátran állíthatom, hogy a SZIE-nek nagy tapasztalati értéke van a gépészmérnöki oktatásban.
Figyelmetekbe ajánlom a SZIE-GEK youtube csatornáját.
Ott van egy pár érdekes dolog az oktatással kapcsolatban :)
https://www.youtube.com/channel/UCY0qwuovQxRbC3QZub0s_QQ
De szerintem a BME, SZIE, OE a legjobb választás :)
Fizika az csak egyfajta bevezetés a későbbiekbe, mint pl. hő- és áramlástan, mechanika 1-2-3-4, végeselem, általános géptan stb.
Pannon Egyetemet nem javaslom, csak ha bírod a vegyszerek bűzét meg ha vonzanak a romos épületek.
Szia!
Szerintem nem lesz gond a fizikával, egyes egyetemeknél(pl SZIE (és talán BME)) van fizika alapozó, fizika 1,2,3, és mindent az alapoktól kezdenek.
Az infó faktnak pedig örüljél, mert még nagy fogod használni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!