Ki szeretne még az Eötvös József Gimibe menni a 2014-15-ös tanévben? (Bp. )
Most vagyok nyolcadikos és az EJG-t jelölöm meg elsőként. Kíváncsi vagyok, hogy ki van még vele így és hogy hogyan sikerültek a felvételik stb.
Vélemények is érdekelnének olyanoktól akik oda járnak. Mindenki azt írja, hogy nagyon jó suli csak sokat kell tanulni. Tényleg így van? Mennyire sokat? Lehet mellette versenyszerűen sportolni? (heti 4-5 edzés)
Egyébként láttam olyat itt gyakorikérdéseken, hogy egy hasonló kérdés alatt ismerkedtek össze a leendő osztálytársak. Tök jó lenne... :)
Én is oda szeretnék menni vagy matek vagy term. tudományi szakra :)
remélem felvesznek, de egy kérdést had engedjek meg magamnak:
a tájékoztatóba azt írták hogy "Csak azokkal a jelentkezőkkel tudunk foglalkozni, akiknek a jelentkezési lapja és annak
melléklete határidőre beérkezik.A szóbeliről külön értesítést nem küldünk"
a határidő megvan csak mi az hogy nem értesítenek? :/ nagyon nem értem, valaki el tudná magyarázni?
jólvanna :DDD azért ilyen véresen nem gondoltam komolyan :D
sosem voltam jó szövegértésből, de ebből a szövegből az jött le nekem hogy egyáltalán nem írják ki csak az iskolában
77, de csak 5. be és 7. be lett 1 db 4 es em nyelvtanból, minden más ötös, szerintem van rá sansz hogy felvesznek (szerintem ez reális,olvasottjaim és hallottjaim alapján)
Neked?
A 77 sztem nagyon jó! A szóbelihez elég kell h legyen. Ez már a új számítási rendszerrel 77? tudod, 1,2-szeres matek+0,8-szeres magyar.
Egyébként nekem 80 pontom van. Én is bizakodom.:) Sztem mindkettőnket behívnak!
igen a számítást tudom :)
milyen szakra jelentkezel?
Nyelvi, matek és természett.
Már nagyon izgulok a ponthatárok miatt!!!
Mi van ha mégsem hívnak be? Tök ideg vagyok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!