Ki szeretne még az Eötvös József Gimibe menni a 2014-15-ös tanévben? (Bp. )
Most vagyok nyolcadikos és az EJG-t jelölöm meg elsőként. Kíváncsi vagyok, hogy ki van még vele így és hogy hogyan sikerültek a felvételik stb.
Vélemények is érdekelnének olyanoktól akik oda járnak. Mindenki azt írja, hogy nagyon jó suli csak sokat kell tanulni. Tényleg így van? Mennyire sokat? Lehet mellette versenyszerűen sportolni? (heti 4-5 edzés)
Egyébként láttam olyat itt gyakorikérdéseken, hogy egy hasonló kérdés alatt ismerkedtek össze a leendő osztálytársak. Tök jó lenne... :)
Köszi a választ:)
Szted 81 pontos írásbelivek behívnak?:/
egy barátnőm is matekra akar menni és neki is heti 4 edzése van:) ő is pont így van mint te, de neki is mindenki azt mondja h nem kell lemondani a sportól! lehet hogy egy kicsit nehéz lesz, de nem hiszem, h bele fogsz halni ;)
Am meg nekem 2 ismerősöm is van akik egyáltalán nem értek el max pontot a szóbelin, de azt mondták, nem nehéz jó pontot szerezni :)
Sziasztok:) Én is elsőnek jelölöm , főként a természettudományi szak miatt :)
80pontos lett az írasbelim , és max. a vitt pontom , remélem 130ponttal behívnak :)
Milyen nyelveket írtatok be?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!