A budapesti Eötvös József Gimnáziumban tavaly mennyi volt a ponthatár?
Figyelt kérdés
És szerintetek most lejjebb viszik? Sokan mondják, hogy most nehezebb volt (köztük én is).2014. jan. 19. 19:10
1/6 anonim válasza:
Ennyi volt.
Mégis honnan tudjuk?
Amúgy megsúgom, nem volt nehéz, csak a diákok és a tanárok hülyék.
2/6 A kérdező kommentje:
Te lehet, hogy nem tudod, de akik tavaly oda jelentkeztek szerintem tudják! És ha ennyire nem tudod, akkor minek írsz ide?
2014. jan. 19. 20:06
3/6 anonim válasza:
Szia! Egyik ismerősömet tavaly felvették,és a humánra 130 pont-tól hívták be őket szóbelizni. Azt sajnos nem tudom hogy a többi osztálynál mennyi volt a ponthatár...:/ Reménykedem hogy lejjebb viszik a ponthatárt,mert én a matekot idén eléggé elrontottam és az Eötvöst jelölöm elsőnek...Viszont,azt is bevezették idén,hogy a humán tagozaton a matekot 0.8-al szorozzák,a magyart 1,2-vel,a reál osztályokban pont fordítva,szóval ez szerint számold a pontjaidat.:) Remélem tudtam valamennyire segíteni.
4/6 anonim válasza:
Sziasztok!
A matek tagozatra tavaly 129, a természettudományira 128-tól hívtak be szóbelizni.
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm !! :)
2014. febr. 9. 12:19
6/6 A kérdező kommentje:
A 2014-es ponthatárok:
01 matematika + nyelv - 132
02 természettudomány + nyelv - 131
03 humán + nyelv - 131
07 kezdő német-haladó angol - 132
08 kezdő angol-haladó német - 128
2014. febr. 28. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!