Ki szeretne még az Eötvös József Gimibe menni a 2014-15-ös tanévben? (Bp. )
Most vagyok nyolcadikos és az EJG-t jelölöm meg elsőként. Kíváncsi vagyok, hogy ki van még vele így és hogy hogyan sikerültek a felvételik stb.
Vélemények is érdekelnének olyanoktól akik oda járnak. Mindenki azt írja, hogy nagyon jó suli csak sokat kell tanulni. Tényleg így van? Mennyire sokat? Lehet mellette versenyszerűen sportolni? (heti 4-5 edzés)
Egyébként láttam olyat itt gyakorikérdéseken, hogy egy hasonló kérdés alatt ismerkedtek össze a leendő osztálytársak. Tök jó lenne... :)
Kedves Kérdező!
Köszönjük a jókívánságokat, Neked is minden jót! Remélem mindenki jól döntött és oda kerül, ahol neki tényleg a legjobb! Sok sikert az eljövendő gimis évekhez!
Megkérdezhetem, h végül melyik gimit választottad? (Hosszas vívódás után nálam sem az Eötvös lett a befutó :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!