Ki szeretne még az Eötvös József Gimibe menni a 2014-15-ös tanévben? (Bp. )
Most vagyok nyolcadikos és az EJG-t jelölöm meg elsőként. Kíváncsi vagyok, hogy ki van még vele így és hogy hogyan sikerültek a felvételik stb.
Vélemények is érdekelnének olyanoktól akik oda járnak. Mindenki azt írja, hogy nagyon jó suli csak sokat kell tanulni. Tényleg így van? Mennyire sokat? Lehet mellette versenyszerűen sportolni? (heti 4-5 edzés)
Egyébként láttam olyat itt gyakorikérdéseken, hogy egy hasonló kérdés alatt ismerkedtek össze a leendő osztálytársak. Tök jó lenne... :)
A szülői tájékoztatón azt mondták, hogy a német haladó csoportból is lehet hogy összejön 2 és akkor csinálnak egy erősebbet és egy gyengébbet.
De szerintem az sem gáz, ha csak egy csoport indul, mert így majd "húznak" a többiek. Két nyelv kezdő szintről egyébként egy ilyen erős suliban szerintem is problémás lehet. Ha a német több év tanulás után "nem megy túl jól", akkor szerinted két vadiúj nyelv kezdő szintről nagy tempóban jobb lesz? Szerintem válaszd a németet és ha kell, szeptemberig még felhozhatod egy kicsit magad belőle...
Igazából nem látom, hogy miért könnyebb haladóról folytatni egy nyelvet mint teljesen kezdőről.
De félreérted. Nem azért nem megy jól, mert rossz lenne a nyelvérzékem csak az van, hogy 5 éve tanulok és minden évben más tanárom volt, mert mindig közbejött valami (kirúgták, elment stb.) és hát sosem tudtunk normálisan megtanulni németül... nem csak én, hanem senki a csoportból.
Ígymár értem. Világos, h elment a kedved a némettől.
Ti melyik tantárgyakat jelölitek be szóbelire?
Részemről matek és kémia.
De csak 24-én tudjuk meg, hogy melyik lett végül, addig csak a várakozás marad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!