Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha elfogytak a vizsgaidőpontok...

Ha elfogytak a vizsgaidőpontok, akkor lehet kérvényezni, hogy nyissanak még?

Figyelt kérdés
Egy késői időpontra vettem fel az egyik vizsgámat, de utána még volt két időpontban is, szóval azt gondoltam, hogy esetleges (remélem nem, de ki tudja)megbukásom esetén még lesz rá időm kimenni. Időközben pedig az utolsó időpontok mind beteltek, szóval kezdek kicsit (még jobban) pánikolni, mert egy elég fontos tárgyamról van szó, amire sok másiknak az előfeltétele. Ilyen esetben lehet írni a tanárnak, vagy to-snak, hogy adjanak meg még új időpontot, vagy növeljék meg a vizsgák létszámkeretét? Nem igazán tudom, hogy kihez kéne vagy lehet ezzel kapcsolatban fordulni. Köszönöm előre is a választ! :)

2014. jan. 11. 23:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
*írnom kelljen
2014. jan. 12. 00:02
 12/15 anonim ***** válasza:
uv-n betelt a hely??? Én eddig két egyetemre is jártam és az egyiken úgy volt hogy uv-n mindig annyi hely volt, ahány embernek beírták az elégtelent, a másikon meg több, de ott is figyelembe vették, hogy hány bukás van és odaírtak egy annál nagyobb számot. Szerintem biztos, hogy lesz még több hely az uv-n, ott muszáj lennie. Bár nemtudom, hogy van e rá valami előírás, de szerintem ott minimum kell annyi helynek lenni, ahány bukás volt. Úgyhogy szerintem nem kell aggódnod.
2014. jan. 12. 00:35
 13/15 A kérdező kommentje:
több uv-nek megnevezett vizsga is van, de csak azokon van még pár szabad hely, amelyek az én felvett időpontom előtt vannak. remélem tényleg nálunk is hasonlóképen kezelik még az uv-s időpontokat, mint nálatok :)
2014. jan. 12. 00:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát, én eddig úgy tudtam, hogy az uv az azért uv és nem csak javító, hogy akinek elégtelen lett, annak mindenképpen meg legyen a lehetősége kijavítani és ezért ott az alapján vannak a helyek, hogy hányan buktak meg. Mert hát, akkor máskülönben mi értelme lenne az uv-nek, nem? Úgyhogy tuti hogy nálatok is így van. :)
2014. jan. 12. 00:45
 15/15 A kérdező kommentje:
kicsit megnyugodtam most, köszi a segítséget :) legyen igazad :))
2014. jan. 12. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!