Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Debreceniek! A Fazekas vagy a...

Debreceniek! A Fazekas vagy a TÁG a jobb?

Figyelt kérdés

Biosz-kémia szakra szeretnék jelentkezni.Engem a Fazekas jobban vonz de egyesek szerint a TÁG jobb suli..mi az igaz?

Ja és valaki belinkelné nekem a biosz-kémia tételeket? Mert sehol nem találom.

2013. okt. 7. 20:22
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Hát mostmár tényleg nem tudom:D
2013. okt. 16. 18:14
 22/30 anonim válasza:

Szia!

Én (is) a TÁG-ot ajánlom, ide jártam, és nagyon jó 4 év volt. A biokém tagozata nem csak a városban (a városban a legjobb) és a megyében, de országos szinten is kiemelkedő. A "sznob" problémát én egyáltalán nem tapasztaltam, nyugodt, barátságos iskola és közösség, a tanárok is nagyon rendesek, felkészítenek az egyetemre maradéktalanul. A Fazekas is jó hely, a város 2 szerintem legjobb iskolájáról van szó, szóval rosszul egyikkel sem jársz, de én nem bántam meg, hogy TÁG-os lettem, szerinted te se bánnád meg. :)

2013. okt. 19. 18:32
 23/30 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2013. okt. 20. 18:32
 24/30 anonim ***** válasza:

Egyesek rosszindulatúak és bedőlnek minden pletykának.

Ha a Fazékba húz a szíved,akkor menj oda. Úgy látom,teljesen odavaló vagy.... (KHM.)

A TÁG-ba valószínűleg be sem kerülnél. Na meg rajtad áll,hogy kihagyod életed a nagy lehetőségét.

Én átlátom az egész iskola-és tanítási rendszert; teljes határozottsággal állítom,hogy a TÁG-os bio-kém képzés a legjobb az országban ; a Fazekasos matek pedig a megyében elég jó.

Nos,ennyit erről. Egy volt TÁG-os.

2013. okt. 21. 20:37
 25/30 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló:

Pont az ilyenek miatt nem csípem a TÁGot. Kicsit (KHÖM...) egoista emberkék vannak arra ;)

És honnan tudod hogy az ország legjobbja? Próbáltál már másikat is? :D

2013. okt. 22. 15:54
 26/30 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj,de pont TE kezdtél előítéleskedni és fölényeskedni. Te,a nagy Fazekasos.....

ez tény. nézz utána.

2013. okt. 22. 16:13
 27/30 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell leszólni és veszekedni..még nem tudom mi lesz de addig még van idő
2013. okt. 22. 17:39
 28/30 anonim válasza:
Ha biokém szakra akarsz menni és fontos számodra, hogy milyen környezetben, minőségben akarod tanulni, akkor egyértelmű, hogy a TÁG-ba kell menned, utána lehet nézni, nem (csak) én állítom ezt, hanem az országos felmérések és statisztikák. Az pedig, hogy a TÁG tele van egoistákkal nem fedi az igazságot(mindenki egoista a maga módján egyébként). A TÁG-osok szerint a város másik jónevű gimijeiből jövők az egoisták, a Kossuthosok szerint is, Fazekasosok szerint is a többiek egoisták, de ezek csak általánosítások.
2013. okt. 25. 19:16
 29/30 anonim ***** válasza:
28-as IGAZMONDÓ ;)
2013. okt. 25. 20:04
 30/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. okt. 26. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!