Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van itt olyan aki az Óbudai...

Van itt olyan aki az Óbudai Egyetmre jár/járt? Melyik a jobb a villamos vagy a gépész szak?

Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 10:25
 1/5 A kérdező kommentje:
És mennyire kell jónak lenni matekból fizikából mire odakerülsz?
2013. aug. 22. 10:33
 2/5 anonim válasza:

A férjem gépészmérnök, az unokatesóm meg villamos...

szerintem hasonlóan keresett végzettség mind a kettő, inkább az határozza meg, melyiket választod, hogy melyik áll hozzád közelebb. Ha nem vagy jó a szakmádban, nem értesz hozzá eléggé, vagy nem szereted, akkor nem leszel jó munkaerő, nehezebben fogsz majd előrejutni.

Javaslom nézd meg, melyiknek milyen tantárgyai, szakosodási lehetőségei vannak, mert ez is meghatározhatja, mi fekszik inkább.

2013. aug. 22. 10:33
 3/5 anonim válasza:
Ha nem vagy jó matekból meg fizikából, akkor hamar kiperegsz, eléggé kemény. Illetve a férjemnek több tervezőprogramot is kell tudnia(magas fokon)
2013. aug. 22. 10:35
 4/5 A kérdező kommentje:
hát dilettáns nem vagyok hozzájuk de csak középszinten állok illetve matekból volt integrálás meg valszám meg egy csomó hülyeség fakton
2013. aug. 22. 10:36
 5/5 anonim válasza:
Szerintem nézd meg, hogy milyen tárgyakat kell felvenni, a villamosmérnöknél tuti orrba-szájba fizika, a gépésznél sok gépgyártástechnológia, géptan, meg ilyesmik vannak, logisztika...stb. A férjem egyébként
2013. aug. 22. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!