Debreceniek vagyunk és a nyáron szeretnénk elmenni Siófok környékére, kb mennyiből usszuk meg? 1 diák 1 felnőtt és vonat vagy busz a jobb?
Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 19:19
1/6 anonim válasza:
Ez azért így nagyon tág. Ugye van egy kis különbség a kemping és a 4* szálloda között.
Itt néz körbe: [link]
Helyiként annyit súgok pizza Amigó, gyros, fagyi Matróz.
2/6 anonim válasza:
tequila tavernát kerülni! Amúgy valóban túl tág így, pontosíts. Amúgy vonat, debrecenből vonat a kényelmesebb, deb-bp nyugati-déli déli-siófok.
3/6 A kérdező kommentje:
Jaj félre informáltalak benneteket!!
A szállás meg van én az utra gondoltam!
Hogy kb mennyinek számolhatom az ida vissza utazás költségeit!
2010. márc. 22. 20:20
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
diák vagyok, nekem tavaly kb 2500volt, vonattal, és nem kell átszállni szezonban, csak augusztus nem tudom hanyadikától, hisz nyáron van közvetlen járat.
6/6 A kérdező kommentje:
köszike
2010. márc. 23. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!