Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Debreceniek! A Fazekas vagy a...

Debreceniek! A Fazekas vagy a TÁG a jobb?

Figyelt kérdés

Biosz-kémia szakra szeretnék jelentkezni.Engem a Fazekas jobban vonz de egyesek szerint a TÁG jobb suli..mi az igaz?

Ja és valaki belinkelné nekem a biosz-kémia tételeket? Mert sehol nem találom.

2013. okt. 7. 20:22
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek:)

Megkérdeztem a biosztanárom és tényleg csak bioszból kell:)

2013. okt. 9. 20:44
 12/30 anonim válasza:

Szia!:) Én most vagyok első éves DEOEC-n,mindkét suli jó,nem tudom honnan veszik,hogy sznobok,akik a TÁG-ba járnak.Akiket onnan ismerek,eddig mind jófej meg rendes.LEhet a humán tagozatokra gondoltak nem tudom.A Fazekas is jó,bár én inkább a TÁG-ot ajánlanám,mert onnan 99%,hogy ha tanulsz felvesznek orvosira/gyógyszerészetire. A Fazekasból viszont vannak ismerőseim,akik hiába voltak szorgalmasak,jó tanulók 2012-ben,amikor felvételiztek,ők a biosz emeltet választották és nem vették fel őket,akik meg a kémia emeltet,nekik meg sikerült :D

+ Féltesóm is TÁG-os volt,de végül átkerült a Fazekasba(kirúgták) és onnan első évben nem vették fel orvosira.

Mindkettő jó suli az tény,csak ahogy én tpaasztalom több a TÁG-os,orvosin+fogorvosin+gyógyszerészetin,mint az ex Fazekas...kb a nagy részét ők adják :D

2013. okt. 10. 20:31
 13/30 anonim válasza:
Am bocsi a vessző+helyesírási hibákért csak siettem :D
2013. okt. 10. 20:32
 14/30 anonim ***** válasza:
Mi fér be? hát a bré!
2013. okt. 10. 23:02
 15/30 anonim ***** válasza:

Mivel en tagos vagyok, emellett kapmanyolok :D a tanarok jok, es nem tudom honnan jon ez h a diakok sznobok... Mindenhol vannak olyanok, akik nem eppen a legszimpatikusabbak egyesek szamara, na es akkor? Ez a TAG, mindenki elfer ;)

En nem bio-kemes vagyok, de tudom h itt jol tanitjak azt.

De ha a szived a fazek fele huz, menj oda... En azt masodiknak irtam, valamilyert annyira nem vonzott, pedig kozelebb is lett volna. De teny h mindketto jo suli.

2013. okt. 11. 00:18
 16/30 anonim ***** válasza:

Legelső vagyok :)

Azért tüntetek nagyon a TÁG ellen, mert falusi vagyok, és MINDEN falubeli ismerősöm aki TÁGba jár elég sz@rul érzi magát, mert kifejezetten bunkók velük a városi diákok. Am igen, hallottam a Kossuthról is ;)

Másik, voltam biokém felvételi előkészítőn anno TÁGban, mert oda akartam menni, de egyszerűen a tanárok sem voltak szimpik. Nem tudom, ezek után lehet bennem van a baj.

Mindenesetre nem bántam meg hogy a Fazékba jöttem.

2013. okt. 11. 14:52
 17/30 A kérdező kommentje:

Hát nemtudom mi legyen mert a barátnőm is színötös volt nagyon jó felvételivel és a fazékba nem vették fel csak a tágba pedig sokat készült.Most tanácstalan vagyok de addig még van egy kis időm gondolkodni meg most lesz valami pályaválasztási is:D

Amúgy meglepődtem hogy ennyien írtatok köszi a sok jó tanácsot:D

2013. okt. 11. 19:02
 18/30 anonim válasza:
TÁG! Biosz-kémián a TÁG az erősebb, meg nem tom, hogy mennyire számít esetleg, hogy a maga a suli is sokkal modernebb, meg a kolija is jobb, mint a Fazekasnak. Én a TÁG-ba fogok jelentkezni!
2013. okt. 15. 20:05
 19/30 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló:

1) A TÁG modernebb mint a Fazék... a Fazék egy éve lett felújítva, vadiúj, szebb mint új korában :D Ennél hogy lehet a TÁG modernebb? :D

2) A TÁG kolija j

2013. okt. 15. 21:48
 20/30 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló:

1) A TÁG modernebb mint a Fazék... a Fazék egy éve lett felújítva, vadiúj, szebb mint új korában :D Ennél hogy lehet a TÁG modernebb? :D

2) A TÁG kolija jobb mint a Fazéké... de a Fazéknak nincs is kolija!!! Van aki Györffyben van, van aki a Deákban, Gulyásban, de neki nincs kolija :D

Figyelj, nem kötekedni akarok de még továbbtanulás előtt rakd helyre a dolgokat, jó? :) Csak egy baráti tanács.

2013. okt. 15. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!