Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Debreceniek! A Fazekas vagy a...

Debreceniek! A Fazekas vagy a TÁG a jobb?

Figyelt kérdés

Biosz-kémia szakra szeretnék jelentkezni.Engem a Fazekas jobban vonz de egyesek szerint a TÁG jobb suli..mi az igaz?

Ja és valaki belinkelné nekem a biosz-kémia tételeket? Mert sehol nem találom.

2013. okt. 7. 20:22
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
53%

A FAZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK!!!! :D

Amúgy tényleg, Fazékos vagyok, igaz hogy a "régi" humán NYEK-en, de nekem nagyon tetszik. :)

A TÁG elég sznob és a tanárokról is sok negatívumot hallottam, én a Fazékról viszont jóformán csak jókat tudok mondani. Jófejek a tanárok, az oktatás is színvonalas, gyere ide, jó kezekben leszel! :D

2013. okt. 7. 20:33
 2/30 A kérdező kommentje:

Oké:DD

Köszi a választ:) annyira örülnék ha felvennének:))

2013. okt. 7. 20:41
 3/30 anonim ***** válasza:
53%

Ó igazán nincs mit :D

Tudom hogy soká lesz, de ha már meglesz a felvételi minden és tudod az eredményt dobj egy privátot :D Drukkolok neked!

2013. okt. 7. 20:45
 4/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm nagyon kedves vagy:)

Nem tudod véletlenül a tételeket? Mert a tanárom azt mondta szerezzem meg de csak a bioszt találom:/

Majd ha meglesz dobok egy privit:))

2013. okt. 7. 20:48
 5/30 anonim ***** válasza:
70%

:)

Már el kell mennem, de a héten amint lesz időm utánanézek/körbekérdezek, megpróbálom megszerezni :D

Addig is szia! :)

2013. okt. 7. 20:53
 6/30 A kérdező kommentje:
Köszi hogy megteszed értem én is megpróbálom megszerezni:D.szia:)
2013. okt. 7. 20:55
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
a TÁG az jobb mert oda jobban befér.
2013. okt. 8. 08:27
 8/30 A kérdező kommentje:
mi fér be?
2013. okt. 8. 15:42
 9/30 anonim ***** válasza:
53%

Első vagyok :)

Megnéztem a honlapot, ott követelménynek csak a bioszt írja, de csütörtökön rá tudok kérdezni hogy hogy is van ez. :)

Eddig én azt mondom csak a bioszt kell megtanulni, de majd írom a fejleményeket! :D

2013. okt. 8. 19:48
 10/30 anonim ***** válasza:
53%
Nekem mindkét iskolában tanultak barátnőm ezeken a szakokon, egyformán jól tanították, elég keményen. Hát most fognak még érettségizni, szóval nem tudom ilyen szempontból melyik a jobb, mert nagyjából az dönti el, hogy milyen az oktatás színvonala. Tehát innentől kezdve, hogy mindkettő elég jó, én más szempontok szerint döntenék, mint társaság, tanárok, szabályok, melyik van közelebb stb. Ez a TÁG elég sznob meg.... Kedves első voltál te már a Kossuthban?? Na az az igazán sznob suli, ezt tudom biztosra, én ott tanultam :D
2013. okt. 8. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!