Mit csináljak, ha semmi célom?
Figyelt kérdés
Nem látom értelmét a tanulásnak.. Semmi célom :/ Nem tudom mi akarok lenni,semmi :/ mit csináljak?? :( 16/L2013. szept. 16. 21:18
1/7 anonim válasza:
Legalább érettségit,egy szakmát tegyél le.Ezek nélkül munkád sem lesz.
3/7 anonim válasza:
Józsefvárosba tudsz venni érettségit, nyelvvizsgát. Csak megfelelő ismeretség kell. Bár úgyis látni fogják, hogy hülye vagy mindenhez ( ha nem tanulsz), de legalább próbaidőbe könnyebben felvesznek ha van érettségid. Ha nem jön össze akkor marad a sarok...
4/7 Girgoy válasza:
Egyél egy jó bablevest! Ettől elmúlik az alapprobléma. :) Előfordul az ilyen hangulat kamaszkorban, normális.
Aztán tedd fel magadnak a kérdést, hogy ha bármit tanulhatnál, bármiben fejlődhetnél, tudást szerezhetnél, fejleszthetnéd magad, mi lenne az? De tényleg: bármi lehet, amihez csak kedved van. De csak a bableves után tedd ezt fel magadnak!
Na, ha erre válaszoltál, a többi majd jön magától... ;)
5/7 anonim válasza:
Ismerős helyzet...van egy nagyon jó kérdéslistám, ami nekem sokat segített ebben. Beírtam ide is, de sajnos lemoderálták, nem tudom miért. Ha elküldöd priviben az e-mailed, szívesen átküldöm a linket, ahonnan le lehet tölteni.
6/7 Girgoy válasza:
Kedves utolsó! De ugye nem Jehova Tanúja vagy valami hasonló szervezet aktivistája vagy? ;)
7/7 anonim válasza:
De "persze":D (utolsó előtti vagyok) Ez mi alapján jutott eszedbe?:)
Megkockáztatok még egy linkelést: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!