Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Középiskolában kötelezhetnek...

Középiskolában kötelezhetnek arra, hogy lezuhanyozzak testnevelés óra után?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most megyek szakközépiskolába eddig általánosban egyszer sem zuhanyzott senki tesi után. De olvastam egy kérdést amiben egy 7. es srác arról írt, hogy nekik kötelező a zuhany különben osztályfőnökit kapnak. Erre kényszeríthetnek középiskolában? Egyáltalán jogilag ez engedélyezett dolog lenne? Előre is köszi! 14/f

2013. aug. 28. 00:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Én meg megértelek kedves kérdező!

Na nem kötelezhetnek rá,ha nagyon megizzadnál akkor szépen vedd le a felsőd és a csap felett is simán megmoshatod a felső tested és kész ennyi.

A másik meg hogy sok iskolába a zuhanyzók állapota szörnyű,már ha van zuhanyzó,mert valahol kettő van ott nincs is idő 10 embernek zuhanyozni,koszos és működés képtelen akár.És idő sincs zuhanyzásra.

Más is van aki szégyenlős,tehát nem kényszeríthet rá senki.Majd úgyis meglátod milyen lesz az új iskolád,a tanár meg nem ellenőrizheti le hogy te lezuhanyoztál,nem nézegethet közben,állhat ott melletted.

Majd meglátod milyen lesz az új suli,van ahol nincs is zuhanyzó,valahol meg kulturáltan van megoldva,válaszfallal,ha válaszfalas akkor viszel hosszú törölközöt és magad köré csavarod, úgy veszed le a boxert,majd belépsz a zuhanyzóba ha valaki oda is megy a fenekeden kívül semmit nem látna,ha meg végeztél ismét magad köré csavarod.A zuhanyzó legévégbe érdemes menni,ott senki nem lát rád.De erre sem kötelezhetnek.

Már tudod melyik iskolába akarsz menni?

Látad belül a sulit?

Ha tudod melyik sulikba akarsz jelentkezni akkor itt tudsz érdeklőni hogy ott mi van.

A mi sulinkban nem is lett volna idő a zuhanyzásra,meg a 2 zuhanyzó volt abból is 1 működöt,de jó koszos,elavult volt.

2014. márc. 9. 17:38
 22/26 anonim ***** válasza:

A kolesz is más téma,mert ott sokszor a haverok együtt mennek zuhanyozni és én is azt láttam hogy fiatal fiúk,de még felnőttek is a zuhany alá usziba gatyába mennek be.

Mindent meg lehet oldani.És attól hogy szégyenlős vagy nem lesz semmi baj a csajokkal sem,mert az más szitú,te is látod a csajt és ő is lát téged.Jobb esetben egy csaj nem csak a péniszed miatt szeret,nem azt látja meg legelőször,hanem téged,a személyiséged ismeri meg és utána jön a sex,már ha most párkapocsolatról és nem laza sexről beszélünk,de sima sexnél is előbb az embert látja,vele dumál és úgy térnek a lényegre.

Szóval nyugi,ne parázz előre.Ha kell is zuhanyozni leírtam a taktikát,vagy mész utoljára zuhanyozni,a mi sulinkba nem is kellett mit már írtam.

2014. márc. 9. 17:43
 23/26 anonim ***** válasza:
De nyugi senki nem fogja ellenőrizgetni hogy zuhanyoztál vagy sem.
2014. márc. 9. 17:44
 24/26 anonim ***** válasza:

Remélem elolvasod ezt és válaszolsz,mesélsz hogy mit is történt azóta veled.

Na mi történt veled?

Milyen a suli?

De még orvosi vizsgálatra sem kötelezhetnek,tehát ha valami nem tetszik még azt is megtagadhatod,vagy választott orvossal végeztetheted el.

2014. márc. 16. 15:21
 25/26 A kérdező kommentje:

Üdv! Nem kell zuhanyozni, egyrészt mert 10 perces a szünet így alig lehet felöltözni és beérni órára, úgyhogy zuhanyozni végképp nem lenne idő. Meg össz-vissz két zuhanyzó van, ami elég rossz állapotú.

Köszi a válaszokat!

2014. márc. 16. 15:59
 26/26 anonim ***** válasza:

Na úgye mondtam hogy nem mindenhol van erre feltétel megteremtve.

Remélem azért az osztály közösség viszonylag jó.De ha az a baj hogy még nem vagy túl férfias kinézetű és emiatt lettél volna zavarba akkor nyugi,ha magas az édesapád akkor nem sokára neked is férfias kinézetűnek kell lenned.

De írtál hogy orvos és urologus előtt vagy hajlandő levetkőzni teljesen,ebben igazad van,erre nem kényszeríthet senki,de urologusnál is csak alul kell levetkőzni és oda sem kényszeríthet senki,hogy elmenj,sima orvosnál meg szintén senki nem kényszeríthet hogy a boxerod levedd,ha te megmondod hogy nem akkor nem tehet semmit.

Akkor jól vagy és megúsztad ez a lényeg.

2014. márc. 23. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!