Középiskolában mit szoktatok csinálni testnevelés órán?
Nálunk lehet választani, vagy röpizel vagy spinnigezel (szobabicikli vagy taposógép) Ezenkívül lehet még konditerembe is menni.
A fiúk pedig focizhatnak, kosarazhatnak, vagy kondizhatnak.
Néha szokott olyan lenni, hogy mindenkinek kötelező a tanár felügyelete alatt tornázni (gerenda, kézenállás meg ilyenek), szerencsére nem túl gyakran.
Minden évben változó!
Közgazdasági szakközépbe jártam.
Futás (terepen vagy teremben) - általában ez volt a bemelegítés, vagy csapatokra osztva különböző sprinteléses feladatok.
Kötélmászás, talajtorna, gerenda, röplabda, tollas,
Volt, hogy szabadon választott volt.
Az idei program egységesen minden órára üldögélés, beszélgetés, esetleges tanulás volt, egyszer sem öltöztünk át. Ötösök lettünk.
18/F
Ja és a végén volt foci vagy floorball játék, de csak kevés. Volt lehetőség konditermes edzésre is.
Utolsó voltam
Én közgáz szakközépiskolába jártam.
Nagyon szerettem a tesi órákat, év elején meg év végén a kötelező felmérési feladatok (12 perces futás, helyből távolugrás stb...)kilehetett bírni de egyébként a tanárunk azt mondta, hogy lényegtelen mit csináljunk csak mozogjunk.
Szóval fiúk általában fociztak, lányok pedig floorballoztunk, pingpongoztak, röplabdáztak.
Szóval bármit csinálhattál szinte :D
Bár ha nem öltöztél át ment az igazolatlan óra meg az egyes keményen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!