Középiskolában milyen ruhát kérnek testnevelés órán?
Nálunk fehér felső és fekete alsó kell meg valami tornacipő.. A lényeg hogy nelegyen ki semmilyen intim testrészed és a lábadon se balettcipő legyen :) De az,hogy milyen színű kell szerintem teljesen iskola függő.
L/18
Felső: nekünk egyen póló van, de ha nem mondták, hogy van valami extra. akkor biztosan egy sima fehér póló (atlétát szerintem ne vegyél).
Nadrág: Szerintem a térd- térd fölé érő feszes, esetleg buggyos naci a legjobb választás. Méghozzá feketében (ha ebből sem kértek színt). De sortot is választhatsz szerintem ha neked az a kényelmesebb.
Cipő: szerintem akármilyen sportcipő és rövid szárú tornacipő megfelel. Ebből feketét vagy fehéret ajánlanám. Ja és semmiképp ne vásárolj olyan hagyományos -kínai- tornacipőt mert azoknak sokkal nagyobb és nehezebb az orra, és én személy szerint utálok benne futni.
nálunk kék gatya (de sokan feketében tesiznek) és elvileg fehér póló, de az akármilyen lehet
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!