Ez megoldható valahogy? A kurzus megtelt, de? (egyetem, kötelező tesi)
Szóval, egyetemi kötelező tesióráról lenne szó. Elsőéves leszek és nagyon de nagyon szerettem volna felvenni, de már az első reggel megtelt az összes hely. Nem lehet valahogyan megbeszélni a szervezővel, hogy járhasson plusz ember? Mert nekem gólyatáborban azt mondták, hogy megoldható és nincsen veszve minden.
Légyszi csak csak normálisan válaszoljatok! Köszi!
Nálunk tavaly volt ilyen eset, igaz más tárgyból, de a lényeg ugyanaz. Akik nem fértek be a keretbe, azok írtak a tanárnak, a tanár pedig azt mondta, hogy írjanak a TO-ra. A TO-n (igaz 1 hónap kellett hozzá) sikerült kibővíteniük a helyeket és felvették még azokhoz az emberekhez is a tárgyat, akik nem fértek akkor be.
Szóval szerintem te is tedd ezt, érdeklődj a tanárnál, aki valószínűleg majd a TO-ra irányít, hiszen ott tudják ezeket az ügyeket intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!