Miért nem engedi hogy belépjek a neptunba?
Figyelt kérdés
Oké, kaptam levelet az egyetemtől amiben benne van a neptunkódom. Csináltam hálózati azonosítót is, amiről kaptam ilyen visszaigazoló e-mailt. Ezután próbáltam belépni a neptunba. Azonosítónak beírtam a kódot amit az egyetemtől kaptam és jelszónak a születési dátumomat ( pl: 770512) DE mégse tudok belépni :( Mindig azt írja ki hogy hibás azonosító vagy jelszó, pedig mindent jól írtam be. Mi lehet a baj??2013. aug. 2. 11:35
21/23 A kérdező kommentje:
hát de úgyis próbáltam amit te mondtál (fejjebb leírtam már a kombókat ahogy próbáltam belépni:D) de nem volt jó úgy se
2013. aug. 3. 12:42
23/23 A kérdező kommentje:
meg:D szerencsére:)
2013. aug. 12. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!