Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Fognak még feltenni tárgyakat...

Fognak még feltenni tárgyakat a Neptunba?

Figyelt kérdés
SZIE-re vettek fel (Bp, psz) és ma voltam beiratkozni. (Bár már előtte is be engedte a Neptun a pótfelvételiseket, mert teljesen ki kellett tölteni az adatainkat.) Én még csak most vettem volna fel a tárgyaimat (mivel úgy gondoltam, hogy beiratkozás után ráér) de 4 tárgyat nem tudok felvenni, mert betelt a létszám. Szerintetek fognak még tárgyakat feltölteni a Neptunba? Vagy ezekről már lecsúsztam? :S
2011. szept. 2. 19:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én ma voltam és csak 4-et tudtunk felvenni a 10-böl. Azt mondta a nö, aki a tájékoztatót tartotta, hogy bövíteni fogják a létszámokat. Ha hétfö estig nem tudod felvenni amit akarsz, akkor írni kell levelet.
2011. szept. 2. 21:33
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. szept. 2. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!