Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért nem engedi hogy belépjek...

Miért nem engedi hogy belépjek a neptunba?

Figyelt kérdés
Oké, kaptam levelet az egyetemtől amiben benne van a neptunkódom. Csináltam hálózati azonosítót is, amiről kaptam ilyen visszaigazoló e-mailt. Ezután próbáltam belépni a neptunba. Azonosítónak beírtam a kódot amit az egyetemtől kaptam és jelszónak a születési dátumomat ( pl: 770512) DE mégse tudok belépni :( Mindig azt írja ki hogy hibás azonosító vagy jelszó, pedig mindent jól írtam be. Mi lehet a baj??

2013. aug. 2. 11:35
1 2 3
 11/23 reptoid ***** válasza:
DE-n ne a neptun kódod írd be, hanem a hálózati azonosítódat, amit létrehoztál.
2013. aug. 2. 13:23
 12/23 A kérdező kommentje:
már mindenhogy próbáltam beírni :D neptunkód+szül.dátumom, neptunkód+hálózati azonosíton megadott nevem, neptunkód+hálózati azonosító jelszavam, hálózati azonosító nevem+ hálózati azonosító jelszavam, hálózati azonosító nevem+ neptunkódom, hálózati azonosító jelszavam+ neptunkód, hálózati azonosító jelszavam+ hálózati azonosító nevem ...és seeeeeeeeeehogy se jó ...
2013. aug. 2. 13:31
 13/23 anonim ***** válasza:

Írj a rendszergazdának.

Valahol csak megvan az elérhetősége a kar honlapján

2013. aug. 2. 13:43
 14/23 anonim ***** válasza:

Vagy lehet, csak beiratkozás után enged be a rendszerbe?

Mást nem nagyon tudsz csinálni, csak írni a számítógépesnek

2013. aug. 2. 13:45
 15/23 A kérdező kommentje:
írtam nekik. várom válaszukat és miután válaszolnak megírom nektek is hogy mi volt a probléma mert már rég éreztem ilyen nagy kíváncsiságot:D
2013. aug. 2. 13:55
 16/23 anonim ***** válasza:

Most hétvégén nem hinném, hogy válaszolnának.

Ez a pénteki nap nem épp a legjobb az ilyeneknek az intézésére

2013. aug. 2. 21:23
 17/23 anonim ***** válasza:
Miért nem kérsz segítséget valamelyik HÖKöstől?
2013. aug. 2. 21:25
 18/23 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám, tegnap regisztráltam és próbáltam belépni..de semmi. Neked jó már?
2013. aug. 3. 09:12
 19/23 A kérdező kommentje:
Hát én tegnap írtam az unideb-eseknek és leírtam a problémám. És válaszoltak. Annyit írt vissza az illető hogy megváltoztatta a jelszóm a születési dátumomra (ÉÉHHNN) --> eddig is ez volt nem?-.-" aztán beléptem az unideb oldalra és ott lecseréltem egy másikra. Aztán beléptem a neptunba...az azonosítóhoz a HALÓZATI AZONOSÍTÓT kell írni (nem a neptunkódot) és jelszónak meg a HÁLÓZATI AZONOSÍTÓ jelszavát kell írni (köze nincs a neptunkód-.- ) . Szóval sikerült belépnem, bár nem tudom mi volt a baj, erre kíváncsi lettem volna pedig mert mindenhogy csináltam már:D
2013. aug. 3. 11:49
 20/23 reptoid ***** válasza:
Nem ezt mondtam már neked kezdettől fogva? :D
2013. aug. 3. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!