Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Neptunba belépés az alábbi...

Neptunba belépés az alábbi helyzetben hogyan?

Figyelt kérdés

Pár év kihagyással most ugyanabba az intézménybe vettek fel mesterszakra, ahol azelőtt főiskolát végeztem.

A főiskolai adataimmal be tudok most is lépni a Neptunba.

A kérdésem az, hogy majd ugyanezzel a belépéssel lehet majd felvennem a tárgyakat, stb. amikor eljön annak az ideje?

Vagyis ugyanehhez a "fiókomhoz" hozzáadják a szükséges adataimat (sikeres felvétel MA-ra), és így biztosítják a tárgyakhoz való hozzáférési lehetőséget?

2013. júl. 25. 12:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. júl. 25. 12:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, legfelső sorban a képzés szóra kell kattintani, és egy listából kiválaszthatod a két szak közül a jelenlegit.
2013. júl. 25. 13:09
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

A jelenlegit még nem találom, gondolom, frissíteniük kell valamit, miután hivatalossá vált a felvételi, hogy az is megjelenjen. Csak gondoltam, benézek, hogy éppen most mi a helyzet. Így várok még... :)

2013. júl. 25. 13:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem azt hiszem 4 nap után jelent meg. Szóval jövő hét hétfő kedd felé nézegesd.
2013. júl. 25. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!