Kedves 71%-os, lehet Ausztriába megyek, szóval megnyugodhatsz, én nem az hülye vagyok, aki 100.000-ért itt fog tudod mit csinálni.
Mellesleg: világ életemben orvos akartam lenni, senki nem tudott eltéríteni, nagyon is becsülöm őket! És megalázó, ami ebben az országban folyik. Nyugi!
2013. jún. 28. 00:16
13/17 anonim válasza:
tavaly debrecenbe 415 volt, ehhez képest szerintem legfeljebb csökkenés lehet, hacsak nem sok az aki tavaly/ősszel megcsinálta az egyik emeltet.
hiába vagy most elkötelezett, azért ne zárd ki szerintem azt az opciót hogy 6 év után tényleg sz.r lesz, hogy ennyit tanultál, és a saját országodban semmibe néznek, ezért el kell menned külföldre, ahol bár jó a fizetés, mindig idegen maradsz.
egyik ismerősöm nem rég ment ki, rezidensként 4 órában tudták felvenni, és ugye szakvizsgázni a ledolgozott órák függvényében lehet..
2013. jún. 29. 11:58
14/17 anonim válasza:
Kívánom,hogy soha ne kerüljek a kezeid közé. Ilyen ember nem való orvosnak..
2013. júl. 8. 15:10
15/17 anonim válasza:
Mindig is ket szemszogbol lattam az orvosokat: az onzo es az onzetlen. Van akiben mindketto megvan van aki szimplan azert lesz orvos mert az noveli az egojat, mert az meno mindenki felnez rajuk az hogy mekkora aldozatot vallalnak mar masodlagos a lenyeg hogy rohadt meno orvos vagy. . Lol! Nem mutogatok most ujjal senkire de aki nem hazudik maganak latja magaban mindkettot csupan aranybeli elteresek vannak. De megis aki meg sem probalja itthon...az gyenge!
2013. szept. 9. 21:15
16/17 anonim válasza:
100.000ft ert tudod mit csnalni. Peldaul eleteket menteni? Nalad hogy allnak az aranyok?
2013. szept. 9. 21:19
17/17 anonim válasza:
Lehetoseget a sajat almaid megvalositasara szeretnel teremteni, vagy masokera?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!