Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek elég lesz ennyi pont?

Szerintetek elég lesz ennyi pont?

Figyelt kérdés
Most érettségiztem, összesen 370 pontom lett. Első helyen az ELTE bölcsész karán a szabad bölcsészetet jelöltem be. Tudom, tudom büfésszak, kérlek bele se kezdjetek, arra lennék kíváncsi, tapasztalataitok szerint esetleg, hogy ennyi elegendő-e a bejutáshoz. Állami és önköltséges képzésre is jelentkeztem. Önköltséges valószínű nem? KÖSZÖNÖM!!!:)

2013. jún. 26. 09:18
 1/3 anonim ***** válasza:
vagy így, vagy úgy, de tuti h be fogsz jutni, nyugi, önköltségesre tuti, talán ha szerencséd lesz még az államira is beférsz
2013. jún. 26. 09:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Államira nem hiszem, sokan jelentkeztek az ingyenes kommunikáció szakirány miatt, de szerintem költségesre elég lesz. Én is bejelöltem, de nem feltétlenül szeretnék odamenni. Sőt. :)
2013. jún. 26. 15:59
 3/3 anonim ***** válasza:

jaj, ne is kérdezd...most szólok, hogy megemelik a bejutási határt rendesen. Ki van ez találva. Nehogymár mindenki ingyenesre járjon, mint igérték.

Szép csendben bezárnak egyetemeket, vagy karokat, mert nem jut annyi diák, hogy életbenmaradjanak.

Majd figyu.

370? mi is izgulunk. Corvinus.(is)

2013. jún. 27. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!