Idén bőven elég lesz akármelyik vidéki orvosira! Nem kell izgulnod emiatt!!:))
Előző! Nem mindenkinek az az álma, hogy betegre keresse magát! Én pl. semmi pénzért nem választanék mást, mint az orvostudomány. Nagyon becsülendő, hogy szeretnének segíteni más embereken és az még inkább, hogy ilyen kevés fizetés mellett sem adják fel!
"Nagyon becsülendő"
Az, de tudod ki becsüli meg? Senki! Már annak is örülhetsz ha nem köp pofán a beteg!
Gratulálok az intelligens megnyilvánulásodhoz!
Megnyugodhatsz, az én véleményem nem változik és nem is fog megváltozni!
Én például nagyon becsülöm őket!
"Gratulálok az intelligens megnyilvánulásodhoz!"
Semmi unintelligens nem volt a hozzászólásomban, tök felesleges finomkodni. A tények azok tények. Ma Magyarországon egy orvos semmit sem ér.
"Megnyugodhatsz, az én véleményem nem változik és nem is fog megváltozni!"
Kis naiv, idealista 18 évesként én is ezt gondoltam. Aztán jött egy anatómia, egy patosz, meg egy gyógyszertan szigorlat, és a társadalom orvosok iránt tanúsított rosszindulata.
"Én például nagyon becsülöm őket!"
Az jó! De más tisztelni valakit meg elkövetni ugyanazt a baromságot, mint ő.
"Szerencsére sok orvostanhallgatót ismerek, akik teljesen máshogy vélekednek a témáról."
Hányad évesek ha szabad kérdeznem? Ha elsősök, akkor még fogalmuk sincs semmiről. Arról nem is beszélve, hogy az ilyen nagyon pozitív emberek szoktak a diploma kézbevételét követően egyből elhúzni nyugatra...
Továbbá az sem baj, ha nem csak a tipikus felsőéves jópofizást halljátok, olyanoktól akik 10 év alatt végzik el a hatéves képzést, és egy nagy party számukra az egész egyetem, mert apuci-anyuci úgyis fizet.
"Egyetlen első és másodéves orvosist sem ismerek, negyed, illetve ötödévesekről van szó!"
Továbbra is ragaszkodom ahhoz a véleményemhez, hogy nem baj ha a tipikus "óóóóó orvosira akarsz jönni tök szupíííí" nyáltengeren kívül mást is hallotok.
Egyébként én is negyedéves vagyok Pécsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!