Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek ennyi pont elég lesz?

Szerintetek ennyi pont elég lesz?

Figyelt kérdés
442, ELTE BTK, magyar, államilag támogatott alapszak... Kicsit félek :/

2013. jún. 26. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Előző évek ponthatárát érdemes megnézni, nem tudom hogy volt-e ilyen szak.

Nekem pl. nem volt, ezért nekem is fenn áll a kérdés:

Vajon 330-340 pont elég-e a NKE-KTK nemzetközi igazgatás állami szakjára?

2013. jún. 26. 23:29
 2/6 anonim ***** válasza:

első: NKE-KTK nemzetközi igazgatást én is megjelöltem, nekem 374 pontom van oda, mert az egyik érettségit elrontottam és az lehúzta a többi jó eredményemet, szóval szerintem ennyivel még nekem is esélytelen sajnos...:(

A válaszolónak: nézd meg az előző évi statisztikákat, mennyi volt a ponthatár, mennyi ember jelentkezett, mennyit vettek fel... kicsit ki tudod következtetni, persze biztosat nem. drukkolok.:)

2013. jún. 27. 01:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Idén nagyon kevesen jelentkeztünk (256-an összesen, 106 az első helyes jelentkezés.) A keretszám pedig... felvi.hu szerint 180, az egyetem honlapja szerint pedig 80. Tavaly 422 volt. Az előtt meg 397, 2010-ben pedig 399. Ettől jobb pontot úgysem tudnék produkálni, 86 %-os lett az emelt magyarom, 90 % az angol közepem, viszek két nyelvvizsgát... Mit akarnak még?
2013. jún. 27. 16:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Na, megnéztem a pontszámítóval és kicsit több lett a pontom, igaz így is a 340-350-es határ között vagyok.

Második: sokkal jobb eredményed van, így remélem sikerül bejutnod! Illetve kérdező: ilyen "képzettséggel" remélem neked is biztosítva van a helyed! :)

Nekem a "Zrínyi" lenne az elsődleges, ez lenne a legkézenfekvőbb, mert innen egyenes utam lenne... ha nem, hát jövőre is megpróbálom... reméljük a legjobbakat! :))

2013. jún. 28. 23:57
 5/6 anonim ***** válasza:

A kérdező ilyen információk mellett 442-vel szerintem már simán bejutsz!:) én nem aggódnék a helyedben. ennyi ponttal 106 jelentkezőből 80 felvételre simán bejutsz. nem hinném, hogy az a 106 jelentkező mind 442nél jobbat írt volna.

Első köszi, én is drukkolok neked.:) de szerintem ott ilyen 420 feletti ponthatár lesz...:( nagyon zavar, hogy ha az egyik emelt írásbelit nem rontottam volna el ennyire, elértem volna vagy legalábbis több esélyem lenne mint most ...:/ de ez van.

2013. jún. 29. 11:39
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi :) Most már lassan kiderül :D Én egy olyan 425 - 430-as ponthatárt tippelek.

Sok sikert nektek!!

2013. jún. 30. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!