Lehetséges az, hogy valakit nem engednek érettségizni azért, mert nincs ünneplőben?
Figyelt kérdés
Nem telik ünneplőre, a régiek pedig már nincsenek meg.
Emiatt lehet bármi komoly gond az érettségin?
Kinézek ekkora logikátlan baromságot a magyar közoktatásból, hogy emiatt problémázzanak velem. Pedig elvileg nem szépségversenyre megyek.
18/L
2013. máj. 18. 21:46
81/111 anonim válasza:
én is pont ugyanezt akartam kérdezni, és ezért sem értem azt, hogy ha valaki már össze tud rakni egy normális mondatot, hogy lehet, hogy nem bír beszerezni egy inget 3 hónap alatt, hogy nem bír munkát találni. de ez már a te bajod. várd a galambot, és majd biztosan megértik. írásodból látszik, hogy akkora intelligenciát tulajdonítasz magadnak, amennyit nem szégyellsz, de közben meg totál életképtelen vagy. vicc. úgy kéne megmutatni, hogy mekkora ágyú vagy (és természetesen roppant különb a korodbelieknél), hogy nem akadsz fent ilyen szarokon. de te szimplán lázadsz a közoktatás ellen, alig várod, hogy kikerülj, csak azt nem értem, hogy ha eddig nem találtál munkát, majd érettségivel hogy fogsz. ja, majd veszel fel segélyt, mert megbélyegezted magad, hogy te szegény vagy. és persze továbbtanulni sincs pénz. de ez már nem az én dolgom. egyszerűen a kérdező röhejes képet festett le magáról a kommentjeiben, amit nem lehet máshogy lereagálni. egyébként odaadnám neki az ingemet szívesen.
82/111 anonim válasza:
azért frissítgess vadul csendben :D neked is szép napokat, és sikeres érettségit! itt az ideje legalább 1 tárgyból.
83/111 anonim válasza:
Merre felé laksz kérdező? Ha a közelemben vagy, akkor adok egy szoknyát meg egy inget kölcsönbe. Csak, hogy ne kelljen farmer+pólóba menned érettségizni.
84/111 anonim válasza:
'Gazdagok a lelki szegények...' nyugi, Isten szemében multimilliardos vagy.:P xddd
85/111 anonim válasza:
amúgy mit ne mondjak én egy évig gyűjtögettem a kosztümre és úgy vettem meg mert kb mi is ugyanilyen helyzetben vagyunk
86/111 anonim válasza:
Én is infóbol fogok érettségizni én sem értem mi értelme ünneplő azért, hogy be mennyek beüljek 3 órát a gép mögé azt mehetek haza... Persze mivel kell ünneplő ezért abba megyek, de k*rva nagy hülyeségnek találom, de ez van...
87/111 anonim válasza:
Figyelj,mi lenne,ha elmennél dolgozni,ahelyett hogy otthon ülnél?Keresed a kiogásokat,a vaterás linken volt 200-300 forintos blúz.Ha annyit se tudnak kifizetni a szüleid,akkor ott valami nagy gond lehet.Talán hitel?Vagy segélyből éltek?Hát tenni kéne valamit,nem oltogatni a többieket.
88/111 anonim válasza:
Tuti Lakatos, vagy Kolompár a vezetékneved...:P
90/111 anonim válasza:
Látom az sem kell, hogy adnék kölcsön. Na mindegy. Tuti kamu kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!