Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lehetséges az, hogy valakit...

Lehetséges az, hogy valakit nem engednek érettségizni azért, mert nincs ünneplőben?

Figyelt kérdés

Nem telik ünneplőre, a régiek pedig már nincsenek meg.

Emiatt lehet bármi komoly gond az érettségin?

Kinézek ekkora logikátlan baromságot a magyar közoktatásból, hogy emiatt problémázzanak velem. Pedig elvileg nem szépségversenyre megyek.

18/L

2013. máj. 18. 21:46
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/111 anonim ***** válasza:
65%

Hú, hogy elfajultak itt a dolgok...

(Én vagyok a csinálj-kontyot-vegyél-fel-fülbevalót-os lány.)

Nem olvastam el mindent, csak 1-2 hitetlenkedő rosszmájú kommentjét, amikhez annyit szeretnék hozzáfűzni mindenfajta rosszindulat nélkül, hogy amikor az ember SZEGÉNY, akkor minden kiadás, ami nem rezsi és nem kaja, LUXUSNAK számít. Persze amíg nem csöppen bele az ember, nem tudja elképzelni, milyen sok pénz 3000 forint. Amikor már tényleg csak annyid van, hogy egyél, blúzra költeni igazán luxus.

Ami meg a családot és a barátot illeti: igen, egész életünkben azt súlykolják belénk, hogy ,,bajban ismerszik meg az igazi barát", illetve ,,a család az család jóban-rosszban". De amikor lecsúszol, és a környezeted megérzi, hogy bajban vagy, és segítséget fogsz kérni - nagy eséllyel anyagit -, úgy felszívódik mindenki, mint a fene, és volt-nincs család, és volt-nincs barátság. Persze ezt nem érti meg az, aki van olyan szerencsés, hogy talált munkát, és az sem érti meg, akinek a szülei mindent finanszíroznak, így nem látnak bele a kasszába, de azt hiszem, ha egyszer mindenki megtapasztalná, milyen a szegénység, többet nem dumálna arról, mekkora kamugép az, akinek van internete, de ruhája nincs.

Régen ugyan nem volt gond, ha valakinek nem volt nete - manapság viszont már elég fontos dolog, lévén, hogy nem csak játszani és facebook-ozni lehet rajta, hanem rengeteg ügyet el lehet még intézni, de ezt sem értheti meg az, aki nem sajátította el az empátiát, mert gőze sincs, milyen az, amikor nem tesznek mindent a popónk alá.

(Mellesleg aki bagófüggő, nem fog egy hétig nem cigizni azért, hogy X családtag tudjon miben érettségizni. A magyarok híresek arról, hogy függőségekbe ölik a bánatuk, bár ez most nem aktuális, tekintve, hogy a kérdező családja nem cigizik.)

2013. máj. 21. 13:40
 92/111 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes kommentet, 92-es :)

Megvolt ma az érettségi gyakorlat. Találtam egy régebbi fekete farmert a szekrény alján, ami fekete, így bár elég rosszul áll már, azért felhúztam, mert mégis csak közelebb van az ünneplőhöz, mint a kék.

Igazából szerintem még ezt se kellett volna, mert egy szót nem szólt senki hozzám amiatt, hogy nem ünneplőben mentem. Pedig én voltam az egyetlen az osztályból, aki így jött.

Mondjuk ahhoz, hogy 3 órát ültünk a gépek előtt nem volt túl praktikus az ünneplő egyébként sem.

2013. máj. 21. 13:59
 93/111 anonim ***** válasza:
0%
Csak ezt nem értem, hogy akkor miért nem fogadta el azt, hogy adok neki kölcsön... Vagy csak sajnáltatni jött ide magát???
2013. máj. 21. 15:07
 94/111 anonim ***** válasza:
35%
Persze, hogy sajnáltatni. Nem érdekelte semmi, és leszólt mindenkit, hogy nem tudjuk elképzelni, hogy milyen csórónak lenni.Nem értem mire volt jó az egész.
2013. máj. 21. 15:46
 95/111 anonim ***** válasza:
26%
Büszke lehettél magadra a többiek között...nagyon gáz, ha valaki nem ad a megjelenésére...tiszta olcsón fel lehet öltözni igényes ruhákba. Ne remélj nagy munkát a későbbiekben, nemhiszem, hogy sokan alkalmaznának téged a közeljövőben...xd
2013. máj. 21. 16:22
 96/111 anonim ***** válasza:
44%
96! Egyetértek veled.
2013. máj. 21. 16:44
 97/111 anonim ***** válasza:
38%
De könyörgök,adtak volna neked kölcsön INGYEN,használtan vehettél volna 300Ftért,ez is luxus?
2013. máj. 21. 19:12
 98/111 anonim ***** válasza:
19%
Csak azért nem ír már, mert tudja, hogy átlátni rajta...önsajnáltatás volt az egész..ha megzavarta volna oldani, még tudta volna...helyette elment ratyi ruhába. Hát ehhez csak gratulálni tudok..már nem tud mit ìrni kifogásnak..szégyen.
2013. máj. 21. 19:15
 99/111 anonim ***** válasza:
0%
* megakarta volna, nem megzavarta volna...:P ez a táblagép átka az írásban..:P:P
2013. máj. 21. 19:17
 100/111 anonim ***** válasza:
37%

nem önsajnáltatás, hanem önigazolás keresése volt ez a kérdés. lusta volt beszerezni, és azt hitte hogy majd itt igenlünk, hogy jaaajjj, hát biztos megértik!!

nem így történt, ezért átment gyökérbe.

2013. máj. 21. 19:31
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!