Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lehetséges az, hogy valakit...

Lehetséges az, hogy valakit nem engednek érettségizni azért, mert nincs ünneplőben?

Figyelt kérdés

Nem telik ünneplőre, a régiek pedig már nincsenek meg.

Emiatt lehet bármi komoly gond az érettségin?

Kinézek ekkora logikátlan baromságot a magyar közoktatásból, hogy emiatt problémázzanak velem. Pedig elvileg nem szépségversenyre megyek.

18/L

2013. máj. 18. 21:46
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/111 anonim ***** válasza:
31%

Aki itt átment gyökérbe, az pár "nagyon kedves" válaszoló volt!

Lehet véleményt nyilvánítani, na de így?? :O Lehordtátok mindenfélének, csak gratulálni tudok hozzá.

Lehet, hogy kamu kérdés, na bumm, nem ez az első és az utolsó...

Ha meg nem kamu a kérdés, akkor meg az a szégyen, hogy 2013-at írunk és problémát jelent egy családnak megvenni egy ünneplő cuccot. Mondjuk sok birkának fel sem tűnik, hogy milyen élete van 1-2 embernek itt Mo.-n!!! Ocsmányságokat a legkönnyebb a másik fejéhez vágni, ahhoz nem kell se ész se pedig empátia. Lepontozhattok, én csak az igazat írom.

Kérdező! Menj el nyugodtan, abban a ruhában, amit gondolsz. (ha addig nem sikerül beszerezni jobbat) Szerintem a fejedben lévő tudásnak kellene a fontosnak lenni, nem pedig annak, hogy milyen színű ruhát viselsz.

Sok sikert az érettségihez és a továbbiakhoz is!

2013. máj. 23. 22:02
 102/111 anonim ***** válasza:
25%

hát nem csodálom, hogy magántanuló vagy, ha egy légkörben kellene veled léteznem, nem bírnám ki, hogy arcon ne vágjalak. akkora pofád van, hogy betölti a teret konkrétan

nem törődnek veled otthon? írásbelin tökéletesen telibe fogják s zarni, hogy mi van rajtad, nem kell patáliázni, inkább tanulják, hátha a rettentőnagy egod mellé még valami a fejedbefér

szóbelire meg keríts valahonnan egy rohadt kosztümöt

akik meg olyan rohadtul megértőek itt: megható az álszentségetek, az ostobaságotok még inkább. a kérdező össze-vissza hordja a hülyeségeit. 3-4 ezer kajára havonta? 1 embernek nem elég, nemhogy egy családnak

rohadtul lusta vagy kisanyám, az a helyzet. fájna felemelni a seggedet, hogy munkát keress, siránkozz, aztán majd állj sorba segélyért, ahogy azt a fajtád teszi

2013. máj. 23. 23:11
 103/111 anonim ***** válasza:
44%
Nyugi, 102-es, lepontozunk, ezt nem kell kérni...:):)
2013. máj. 24. 08:20
 104/111 anonim ***** válasza:
29%
Ahhoz értetek csak itt, szóval én nyugodt vagyok. Na igen, boldogok a lelki szegények. :D
2013. máj. 24. 21:09
 105/111 anonim ***** válasza:
25%
Örülök, hogy magadra ismertél, aranyom. :):)
2013. máj. 24. 21:14
 106/111 anonim ***** válasza:
48%
Hmm, látom te tipikusan olyan ember vagy, akinek csak neten keresztül van óriási nagy arca. Ide jössz megmondani a "tutit", mintha te különb lennél itt akárkinél, hát felvilágosítalak, nem vagy. :D Nem baj hála az égnek nem vagyunk egyformák. :)
2013. máj. 24. 21:57
 107/111 anonim ***** válasza:
43%
Nem, megnyugtatlak, hogy mindenkinek megmondom a 'tuti', azt, amit én gondolok. Nem kell magadból kiindulni. De ha megadod a telefonszámod, felhívlak,és elmondom neked ott is szépen, bár..ilyenre nem szivesen pazarolnam a pénzem. Tudom, hogy nem vagyok különb ember, mint a többi, nem is akarok más lenni, de elképesztő az az irigység, hogy nekem van pénzem ünneplőre, nektek meg nincs. Hát megsúgom: TENNI KÉNE ÉRTE! Ennyi az egész, nem sirankozni kell. És jah, még jó, hogy nem vagyunk egyformák, bele is halnék a szégyenbe, ha farmerba beállitanék érettségizni..tényleg nem szeretnék olyan igénytelen lenni, mint TI. :D MÉG JÓ, HOGY NEM VAGYUNK EGYFORMÁK!
2013. máj. 24. 22:10
 108/111 anonim ***** válasza:
31%

Te jóságos ég!!! Én hol írtam azt, hogy nekem nincs pénzem ünneplőre? :D :O Ha meg nem lenne ahhoz sem lenne túl sok közöd. Gondolkozz már ember! Tudod az agyadat arra is lehet használni.

Amúgy meg engem úgy tanítottak, hogy azért mert szegény valaki, nem nézzük le. Pontosan azért is "álltam" úgymond a kérdező mellé. De hát ugye kinél hogy.

Örülj a pénzednek, ha már az empátiádnak és az intelligenciádnak nem tudsz!

2013. máj. 24. 22:53
 109/111 anonim ***** válasza:
43%
utolsó: látszik nem bírsz szöveget értelmezni. senki sem azért húzta le a kérdezőt, mert szegény.
2013. máj. 24. 23:16
 110/111 anonim ***** válasza:
43%
És te meg honnan szedted, hogy az empátiamnak és az intelligenciámnak nem örülök? :) ugyan úgy örülök nekik, mint a pénzemnek...ugyan úgy, ahogy te a sajátodnak, vagy bárki más a sajátjának. Szerinted mi nem segítettük neki? Mi is 'megszantuk' őt...minden szar volt neki...hát mit tudunk mi mást tenni? De te nagyon aranyos vagy, minden elismerésem, győztél..tanácsolni fogok neked Nobel-díjat. Mi is segítettük neki, szóval fogd vissza magad. És te magad írtad, hogy a rossz szándékú kommenteket olvastad...hát ez a baj! A segítő szándékút, meg az arrogáns kérdezőét nem..akkor tudnád mi a szitu. És nem kell a következő komment az tökéletes neveltetésedről, meg az empátiádról, mert SENKIT se érdekel.:D
2013. máj. 24. 23:22
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!