Lehetséges az, hogy valakit nem engednek érettségizni azért, mert nincs ünneplőben?
Nem telik ünneplőre, a régiek pedig már nincsenek meg.
Emiatt lehet bármi komoly gond az érettségin?
Kinézek ekkora logikátlan baromságot a magyar közoktatásból, hogy emiatt problémázzanak velem. Pedig elvileg nem szépségversenyre megyek.
18/L
Aki itt átment gyökérbe, az pár "nagyon kedves" válaszoló volt!
Lehet véleményt nyilvánítani, na de így?? :O Lehordtátok mindenfélének, csak gratulálni tudok hozzá.
Lehet, hogy kamu kérdés, na bumm, nem ez az első és az utolsó...
Ha meg nem kamu a kérdés, akkor meg az a szégyen, hogy 2013-at írunk és problémát jelent egy családnak megvenni egy ünneplő cuccot. Mondjuk sok birkának fel sem tűnik, hogy milyen élete van 1-2 embernek itt Mo.-n!!! Ocsmányságokat a legkönnyebb a másik fejéhez vágni, ahhoz nem kell se ész se pedig empátia. Lepontozhattok, én csak az igazat írom.
Kérdező! Menj el nyugodtan, abban a ruhában, amit gondolsz. (ha addig nem sikerül beszerezni jobbat) Szerintem a fejedben lévő tudásnak kellene a fontosnak lenni, nem pedig annak, hogy milyen színű ruhát viselsz.
Sok sikert az érettségihez és a továbbiakhoz is!
hát nem csodálom, hogy magántanuló vagy, ha egy légkörben kellene veled léteznem, nem bírnám ki, hogy arcon ne vágjalak. akkora pofád van, hogy betölti a teret konkrétan
nem törődnek veled otthon? írásbelin tökéletesen telibe fogják s zarni, hogy mi van rajtad, nem kell patáliázni, inkább tanulják, hátha a rettentőnagy egod mellé még valami a fejedbefér
szóbelire meg keríts valahonnan egy rohadt kosztümöt
akik meg olyan rohadtul megértőek itt: megható az álszentségetek, az ostobaságotok még inkább. a kérdező össze-vissza hordja a hülyeségeit. 3-4 ezer kajára havonta? 1 embernek nem elég, nemhogy egy családnak
rohadtul lusta vagy kisanyám, az a helyzet. fájna felemelni a seggedet, hogy munkát keress, siránkozz, aztán majd állj sorba segélyért, ahogy azt a fajtád teszi
Te jóságos ég!!! Én hol írtam azt, hogy nekem nincs pénzem ünneplőre? :D :O Ha meg nem lenne ahhoz sem lenne túl sok közöd. Gondolkozz már ember! Tudod az agyadat arra is lehet használni.
Amúgy meg engem úgy tanítottak, hogy azért mert szegény valaki, nem nézzük le. Pontosan azért is "álltam" úgymond a kérdező mellé. De hát ugye kinél hogy.
Örülj a pénzednek, ha már az empátiádnak és az intelligenciádnak nem tudsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!