Lehetséges az, hogy valakit nem engednek érettségizni azért, mert nincs ünneplőben?
Nem telik ünneplőre, a régiek pedig már nincsenek meg.
Emiatt lehet bármi komoly gond az érettségin?
Kinézek ekkora logikátlan baromságot a magyar közoktatásból, hogy emiatt problémázzanak velem. Pedig elvileg nem szépségversenyre megyek.
18/L
Annak biztosan hihetetlen, akinek jó kis élete van és minden a segge alá van téve, elhiszem én.
Innentől viszont inkább figyelmen kívül hagyom az ilyen és ehhez hasonló kommenteket. Ugyan válaszolhatnék rájuk, mert bizonyos szintig szórakoztatóak, de meguntam.
Nem bántásból, de ha akarnál találnál valami munkát magadnak. Ha csak egyszer, kétszer mész el egy héten valahova besegíteni, már abból tudnál magadnak egy - két dolgot venni, még ha csak turkálóban is.
Nem értem, te egyedül laksz különben?
Mennék én segíteni, de hova? Be vagyok jelentkezve diákszövetkezethez, de eddig nem kaptam munkát.
Nem egyedül lakom... ha egyedül laknék, akkor eleve nem tudom miből fizetném a számlákat se, hiszen keresetem nincs.
Tapasztalat, hogy addig kell őket zaklatni, amíg nincs valami. Ők nem nagyon fognak beleszakadni abba, hogy segítsenek neked.
De biztos lenne valami, bár nem tudom, hogy hol laksz (város, falu esetleg a fővárosban), de tuti van valami fagyizó, ott is meg lehet kérdezni, hogy nincs e szükség eladóra, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!