Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ti is féltek a holnapi matek...

Ti is féltek a holnapi matek érettségitől?

Figyelt kérdés
Én nagyon. Próbáltam most megcsinálni a tavalyi érettségit, de olyan szinten fáj a fejem, hogy egyszerűen nem tudok odafigyelni.. 4 órát aludtam az éjjel..félek a holnaptól:(

2013. máj. 6. 19:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Lassan lehet ágyba menni

Hogy holnap "friss" legyen az ébredés

2013. máj. 6. 19:43
 12/20 anonim ***** válasza:
Én már végigcsináltam az összes eddigi feladatsort, vagy egyedül vagy magántanárral, most már csak átlapozgatom őket... És imádkozom!
2013. máj. 6. 20:07
 13/20 anonim válasza:
A tavalyi nagyon könnyű volt, túl sok jó jegy született, épp ezért az ideit elég nehézre csinálták... Magabiztosan mentem be, a próbaérettségim is 5ös lett, itthon megcsináltam 2 érettségit, az is mind jó lett de most örülök ha a kettes meg lesz. Eléggé el vagyok keseredve.
2013. máj. 7. 13:40
 14/20 anonim ***** válasza:
Öcsémé közel 90%os lesz, pedig semmit nem tanult. Szóval annyira nehéz nem lehetett.
2013. máj. 7. 13:58
 15/20 anonim ***** válasza:
Én is egy 94% körülivel számolok a nem hivatalos megoldások alapján, pedig nem a szorgalmamról vagyok ismert. Ráadásul lány is vagyok! :D
2013. máj. 7. 14:02
 16/20 anonim válasza:
Akkor csak én rontottam valamit nagyon el :D
2013. máj. 7. 15:50
 17/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, én is elrontottam... Abszolút nem ilyen feladatokra számítottam :/ :D
2013. máj. 7. 15:58
 18/20 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz volt :S Én ahogy számolom egy 25 pont ami biztos, és lehet hogy több is lesz, de sok feladatra nem emlékeztem már és azokra nem tudtam számolni.. sztem a kettes meglesz ha minden igaz
2013. máj. 7. 20:08
 19/20 anonim válasza:
most már csak a holnapi törit kell valahogy átvészelni .. :/
2013. máj. 7. 22:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Na ugye nem is lett annyira rossz?
2016. ápr. 17. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!