Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Holnapi német középszintű...

Holnapi német középszintű érettségitől csak én félek egyedül?

Figyelt kérdés

Magyarban, Történelemben is rontottam olyanokat, amiket tudtam volna csak a vizsgadrukk elvette a figyelmem : (

( Matematikát nem mondom, mert ha a 20 % meglesz akkor sírni fogok örömömben )

2010. máj. 6. 09:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Én nem félek, mert tavaly megcsináltam előrehozottként.

Nem kell félni tőle, a magnónál figyelj nagyon oda, nehogy elkalandozzanak a gondolataid!

2010. máj. 6. 10:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Én úgy csináltam meg 57%-ot, hogy nem is tudtam szinte németül. :) Igaz, 5 éve annak, de akkor sem nehéz az...
2010. máj. 6. 10:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nagyon nagyon félek,mert én is úgy jártam mint te,főleg magyarból.Nem szeretem a németet,nem is vagyok túl jó az ilyen feladatokban.A nagy részükben meg sem értem miről van szó=(
2010. máj. 6. 10:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát én is kb. hasonló helyzetben vok mint a kérdező. Nekem a holnapit vagy 90%os-ra meg kellene írnom, aztán meg szombaton nyelvvizsga is alig, várom utána vagy 2 hétig hozzá sem nyúlok a némethez. A magnótól nagyon félek nem tudná vki megmondani, h hány pont akkor az írásbeli, ha ne adj isten minden hibátlan, viszont a magnó totál 0. :DD

Nah húzok is fel tanulni 1000-rel :D

2010. máj. 6. 10:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja, már ki van a tököm, szépen fogalmazva :D Ma voltam angolon, holnap német... Angol levélnél helyenkén very helyett sehr-t akartam írni, szóval fasza lesz asszem.
2010. máj. 6. 11:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Én tavaly voltam angolból...tavaly előtt németből. Én angol szóbelin néhol német szavakat mondtam, de a tanár megértette, ... A német magnón érthetően beszélnek, és tisztán. Nem kell félni. Az angolt hadarva, felét se értettem.
2010. máj. 6. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!