Ti is féltek a holnapi matek érettségitől?
Figyelt kérdés
Én nagyon. Próbáltam most megcsinálni a tavalyi érettségit, de olyan szinten fáj a fejem, hogy egyszerűen nem tudok odafigyelni.. 4 órát aludtam az éjjel..félek a holnaptól:(2013. máj. 6. 19:18
1/20 anonim válasza:
Én csak attól félek, hogy sok geometriai feladat lesz benne.
2/20 anonim válasza:
Nem, mert én már tavaly megírtam. :D
3/20 A kérdező kommentje:
nehéz volt a tavalyi?
2013. máj. 6. 19:26
4/20 anonim válasza:
Nem, mert már előrehozottan megcsináltam az ősszel :D. Inkább a töritől.
5/20 anonim válasza:
én csak a matektól nem félek, magyar örülök ha kettes lesz, töri szerdán szintén öröm ha kettes lesz, angol csütörtökön talán hármas, de a kettes se lenne gond.
A matek a legegyszerűbb a világon, írnék 4 napig matek érettségit, minthogy fogalmazást írjak magyarból.
6/20 A kérdező kommentje:
kinek mi.. én templomba megyek, ha meglesz a kettes :D :S
2013. máj. 6. 19:31
7/20 anonim válasza:
Az én időmben matek érettségi előtti napon nem a netet bújtam, hanem a korábbi feladatok csináltam ezerrel.
Pedig ez csak 6 éve volt.
8/20 A kérdező kommentje:
én pont a magyartól nem félek, sztem az nagyon egyszerű volt..
2013. máj. 6. 19:32
9/20 anonim válasza:
Nem volt nehéz a tavalyi matek, se a közép, se az emelt (én matekból csak közepeztem). A töri emelt meg a magyar volt nehéz (bár végül is mindkettő egész jó lett)
10/20 anonim válasza:
Tavaly voltam, nekem a matek nehéz, a magyar meg nem. Szóval kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!