Rettentően izgulok a holnapi érettségitől. Arra gondoltam beveszek 2 0.5 mg-s rivotrilt (? )
Amikor én voltam ilyen helyzetben, én is paráztam, de:
ha tisztességgel, becsülettel tanultál, akkor annyit úgyis tudsz, hogy minimum 2-essel átmenj! Sőt, az a minimum, de annál úgyis többre vagy képes!!!
Ha pedig tudod, hogy nem tanultál, mert elbliccelted az előző éveket, és még most a felkészülési időt is másra fordítottad, akkor viszont minek izgulnod? A legrosszabbnál rosszabb már úgysem lesz, max. lehet még egy oltári szerencséd, és még valami miatt sikerülhet is!
Tehát akármelyik helyzetben is vagy, leszel holnap reggel, nem az 1-2 szem bogyó, hanem az elmúlt évek, hónapok munkája, vagy trehánysága fogja meghatározni azt, hogy mi történik. No para!!! Ezek alapján már akár előre borítékolhatod a végeredményt magadnak!
Nagyon rossz ötlet. Az érettségin bent fogsz ülni órákig. Hidd el, egy félóra után már nem fogsz annyira izgulni.
A rivotilról viszont ezt találtam:
"A Rivotril - még akkor is, ha az orvosi előírásnak megfelelően szedik -, oly mértékben lassíthatja a reakcióidőt.."
"A Rivotril-kezelés kezdetén a következő mellékhatások jelenhetnek meg:
- aluszékonyság és fáradtság,
- szédülés és kábultság,..."
Bár ez enélkül is egyértelmű. Minden nyugtató úgy hat, hogy bekábulsz tőle. Az eredmény az lesz, hogy képtelen leszel teljesíteni. Próbálkoztam én is már ezzel, egyetemi vizsgán, és gyakorlatilag üresen adtam be a papírt: egyszerűen nem bírtam a legegyszerűbb feladatot sem megcsinálni. Ne szúrj így ki magaddal. Inkább izgulj, az még pozitív is lehet, de ha leszedálod magad, akkor tuti elszúrod az érettségit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!