Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Rettentően izgulok a holnapi...

Rettentően izgulok a holnapi érettségitől. Arra gondoltam beveszek 2 0.5 mg-s rivotrilt (? )

Figyelt kérdés
javaslatpok, ötletek? Szerintetek beválna? Az orvosom írta fel akkor amikor nagyon szorongok és már az alkohol sem segít :$ Szó szerint ennek köszönhetem az életem és hogy jobban érzem magam. De a érettségitől már légszomjam van a vérnyomásom legutóbb 140/73 83 volt.. Úgyhogy ki vagyok készülve, aki tud még segíteni valamiylen infoval annak megköszönném egy aggódó 18 éves férfi
2012. máj. 6. 09:11
 1/4 A kérdező kommentje:
a rivot holnap egy 7 óra tájban kapnám be, és 8-ra pont használna is
2012. máj. 6. 09:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem érettségi előtt mindenki ki van készülve. Én a helyedben nem vennék be rivotrilt, mert nem hiszem, hogy ez a teljesítményedre pozitívan hatna.
2012. máj. 6. 09:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én voltam ilyen helyzetben, én is paráztam, de:

ha tisztességgel, becsülettel tanultál, akkor annyit úgyis tudsz, hogy minimum 2-essel átmenj! Sőt, az a minimum, de annál úgyis többre vagy képes!!!

Ha pedig tudod, hogy nem tanultál, mert elbliccelted az előző éveket, és még most a felkészülési időt is másra fordítottad, akkor viszont minek izgulnod? A legrosszabbnál rosszabb már úgysem lesz, max. lehet még egy oltári szerencséd, és még valami miatt sikerülhet is!

Tehát akármelyik helyzetben is vagy, leszel holnap reggel, nem az 1-2 szem bogyó, hanem az elmúlt évek, hónapok munkája, vagy trehánysága fogja meghatározni azt, hogy mi történik. No para!!! Ezek alapján már akár előre borítékolhatod a végeredményt magadnak!

2012. máj. 6. 09:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rossz ötlet. Az érettségin bent fogsz ülni órákig. Hidd el, egy félóra után már nem fogsz annyira izgulni.

A rivotilról viszont ezt találtam:

"A Rivotril - még akkor is, ha az orvosi előírásnak megfelelően szedik -, oly mértékben lassíthatja a reakcióidőt.."

"A Rivotril-kezelés kezdetén a következő mellékhatások jelenhetnek meg:

- aluszékonyság és fáradtság,

- szédülés és kábultság,..."

Bár ez enélkül is egyértelmű. Minden nyugtató úgy hat, hogy bekábulsz tőle. Az eredmény az lesz, hogy képtelen leszel teljesíteni. Próbálkoztam én is már ezzel, egyetemi vizsgán, és gyakorlatilag üresen adtam be a papírt: egyszerűen nem bírtam a legegyszerűbb feladatot sem megcsinálni. Ne szúrj így ki magaddal. Inkább izgulj, az még pozitív is lehet, de ha leszedálod magad, akkor tuti elszúrod az érettségit.

2012. máj. 6. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!