Féltek a holnapi matek érettségitől?
Szerintem a tavalyi nem volt olyan könnyű... >.<
Én nem félek, mert akkor se lesz jobb, sőt lehet, hogy inkább elrontom.
én annyira nem :) persze, tartok tőle, de az volt a szerencsém h jó matektanárom volt, és a próbaérettségim is meg lett volna 80% fölött ha egy feladatot az elején nem rontok el..
szerintem ne írj bele, ki tudja h most mit akarnak nálatok csinálni..
sok szerencsét, holnap élménybeszámoló!!! :)
Én nagyon félek :/
A próbaérettségim is katasztrófa lett,pedig nem vagyok sík hülye matekból.
80%-ot szeretnék összehozni valahogy,hát nem tudom,hogy összejön-e...remélem.
Annyira nem. Az érettségik amiket suliba csináltunk azok +60ak voltak.
Meg a legszigorúbb tanárunk van. Ha ő elenged érettségire akkor biztos menni fog. / volt, hogy fél osztályt nem engedett érettségire/ Ő azt mondta, hogy szerinte nem lesz problémám vele mert szoktak jó ötleteim lenni, hogy kellene megoldani a feladatokat.
Én várom, szeretem a matekot és szerintem jól is fog sikerülni. Nem ment mindig olyan könnyen, de szerettem és szorgalmas voltam. Idén éreztem, hogy megérte, mert nekem tényleg csak ismételni kellett. :)
Nem is írok semmit a fg. táblázatba, ha lebukok csak nagyobb a gáz, egyébként a sárga fg. táblázatba rengeteg minden benne van, ha azt tudja használni valaki és van egy logikája, akkor egy kettest simán össze lehet szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!