Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Féltek a holnapi matek érettsé...

Féltek a holnapi matek érettségitől?

Figyelt kérdés
Milyen feladatsorra számítotok? Szerintem a tavalyi nevetségesen könnyű volt. Most pont az ellentéte lesz? Ti írtok valami képletet ceruzával a függvénytáblázatba? Szívem szerint írnék , mert nálunk nem szokták megnézni , csak félek , hogy most megfogják.
2013. máj. 6. 13:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
én fosok rendesen.
2013. máj. 6. 13:59
 2/23 anonim ***** válasza:

Szerintem a tavalyi nem volt olyan könnyű... >.<

Én nem félek, mert akkor se lesz jobb, sőt lehet, hogy inkább elrontom.

2013. máj. 6. 14:02
 3/23 anonim ***** válasza:

én annyira nem :) persze, tartok tőle, de az volt a szerencsém h jó matektanárom volt, és a próbaérettségim is meg lett volna 80% fölött ha egy feladatot az elején nem rontok el..

szerintem ne írj bele, ki tudja h most mit akarnak nálatok csinálni..

sok szerencsét, holnap élménybeszámoló!!! :)

2013. máj. 6. 14:02
 4/23 anonim válasza:
én a matektól annyira nem nekem is jó lett a próba érettségim(72%) pedig egy 10 pontos feladatot kihagytam véletlenül :) én a töritől vagyok nagyon besz@rva :/ matekból szerintem egy 3ast össze lehet hozni ha tudod használni a függvénytáblázatot és be tudsz helyettesíteni a képletekbe ;) Mindenkinek sok sikert;)
2013. máj. 6. 14:08
 5/23 anonim ***** válasza:

Én nagyon félek :/

A próbaérettségim is katasztrófa lett,pedig nem vagyok sík hülye matekból.

80%-ot szeretnék összehozni valahogy,hát nem tudom,hogy összejön-e...remélem.

2013. máj. 6. 14:10
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Félek :D Inkább betépünk a haverokkal délután, attól lazább lesz, nem parázunk :D
2013. máj. 6. 14:13
 7/23 anonim ***** válasza:

Annyira nem. Az érettségik amiket suliba csináltunk azok +60ak voltak.

Meg a legszigorúbb tanárunk van. Ha ő elenged érettségire akkor biztos menni fog. / volt, hogy fél osztályt nem engedett érettségire/ Ő azt mondta, hogy szerinte nem lesz problémám vele mert szoktak jó ötleteim lenni, hogy kellene megoldani a feladatokat.

2013. máj. 6. 14:17
 8/23 anonim ***** válasza:

Én várom, szeretem a matekot és szerintem jól is fog sikerülni. Nem ment mindig olyan könnyen, de szerettem és szorgalmas voltam. Idén éreztem, hogy megérte, mert nekem tényleg csak ismételni kellett. :)

Nem is írok semmit a fg. táblázatba, ha lebukok csak nagyobb a gáz, egyébként a sárga fg. táblázatba rengeteg minden benne van, ha azt tudja használni valaki és van egy logikája, akkor egy kettest simán össze lehet szedni.

2013. máj. 6. 14:34
 9/23 anonim ***** válasza:
hát nem annyira. mondjuk egy kicsit igen, emrt emelt lesz :D ha az első 4 feladatban nem lesz kombinatorika, én már boldog leszek :D
2013. máj. 6. 14:37
 10/23 A kérdező kommentje:
Én 80 fölött szeretnék írni :)
2013. máj. 6. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!