Ti feladnátok a terveiteket csak azért mert mások mondják?
Figyelt kérdés
Mindig is az volt az álmom, hogy szállodában dolgozzak. Minden nyáron járok is le a Balatonra dolgozni, jó mukaerőt ismertek meg bennem, vannak ismerőseim ahol talán lenne lehetőségem. Most vagyok végzős a gimiben, de mégsem ilyen irányt jelöltem. egy teljesen más szakot habár gazdasági az is de nem ilyen irányú. a szüleim és a barátaim is lebeszéltek a turizmus szakról, bár az egyik legnevesebb iskolát jelöltem volna, de ez a szak tultelitett. az én véleményem az hogy nem tehetek róla hogy sok ember nem tudja mit kezdjen magával és megjelöli a turizmus szakot... de nekem van hivatásérzetem. tudom hogy én ezt akarom csinálni. és csináltam is eddig minden nyáron... ti mit tennétek a helyemben? tudom hogy a másik szak, nemzetközi gazdálkodás piacképesebb és jobban is fizet... de nem tudom magamnak úgy elképzelni mint ezt. ti lemondanátok a biztosrol a bizonytalanért? turizmus van a 2. helyen. kérdés hogy megcseréljem e... vagy majd tuti én is dolgozhatok a mekiben??2013. ápr. 15. 16:19
2/3 anonim válasza:
A nemzetközi gazdálkodás sem egy "főnyeremény", azzal sem fogsz olyan könnyen munkát találni. Mindkettővel akkor lehet igazán könnyen elhelyezkedni, ha már a suli alatt bedolgozod magad valahová. Ami nagyon-nagyon fontos: a nyelvek. Minél több, minél magasabb szinten.
Szóval én minden lelkiismeret-furdalás nélkül megcserélném. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Èrtem. hàt köszönöm:) át kell gondolnom erősen. a nyelvek jól mennek azzal nincs gond. azt is figyelni kell hogy falun élek nem a fővarosban. es hogy itt milyen lehetőségek vannak. Meg azt mondjàk a kvik nem olyan jó mint a külker. Külkert dicsérik a legjobban a BGF en. nem tudom mi legyen:) :(
2013. ápr. 17. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!