Nálatok iskolában kellett vagy még kell tornadresszt hordanotok tesin?
Figyelt kérdés
Ti szerettétek/szeretitek a tornadresszt vagy utáljátok?
Csak kíváncsiságból kérdezem ezt, nálunk kellett és még kell is sajnos gimiben 11. osztályban :S Nővérem ugyanide járt és tőle nem kérték érdekes mód. Pedig ő szerette a dresszt de én meg utáltam mindig is.
Nálatok kell hordani? vagy kellett valamikor? Mennyire viseltétek el akkor?
2013. ápr. 11. 20:36
1/4 anonim válasza:
nekünk általános alsóba kellett hordani, amit kb. csak 1-2 évig tartottunk be, utána normális tornacuccban tornáztunk. még most, gimiben is, egyedül a fehér pólót és fekete nadrágot várják el. de ezt elég érdekesnek tartom, hogy 11.-ben még mindig ilyet kell hordanotok. o.O
2/4 anonim válasza:
Nekem semmi bajom nem volt vele. Nálunk általánosban kellett végig, piros, de felsőben már pólót vettünk rá.
3/4 Ágota Nóra válasza:
Nálunk kell hordani tornadreszt,én szeretem hordani,de nem azt a régi fajtát hanem a felszabottabbat oldalt,olyan bikinifazont.
4/4 anonim válasza:
Érthetetlen, hogy a lányok többsége utálja a dresszt, miközben a strandon ennél jóval többet megmutat magából, és ott nemcsak az osztálytársak, és iskolatársak, hanem kukkolók is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!