Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Megszabják a tornadresszt...

Megszabják a tornadresszt színét vagy az ujjának hosszát is? Esetleg azt, hogy mit szabad fölé venni? Akinek van tapasztalata írjon!

Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Én ahová először jártam általánosba 4. osztályig ott nem volt megszabva semmi csak legyen tornadressz akár lehet rózsaszín is, csak legyen.

A másik általános ahol felsősbe jártam oda fekete dresszt kértek, de nem volt megszabva hogy hosszú vagy rövid ujjú csak fekete legyen és tornadressz. Viszont ismerek egy lányt aki sport tagozatos iskolába járt, és ahol szertornát választottak plusz sportágnak ott viszont megvolt szabva hogy gyakorlásra is hosszú ujjú, kék vagy fekete dressz kell, versenyen meg az iskola tulajdonában lévő versenydresszt kellet hordaniuk.

2013. márc. 24. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Elég rég volt már, de meg volt határozva a színe. A osztály sötétkék, B osztály fekete. Az ujjhosszra nem volt kitétel, de emlékeim szerint mindenkinek rövidujjú volt.
2013. márc. 25. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Iskolánként változik.
2013. márc. 28. 18:17
 4/6 anonim ***** válasza:
És a fiúknak mit kellett hordani?
2013. ápr. 2. 22:09
 5/6 anonim válasza:
Na,megint valami újat tapasztaltam. Ezelőtt azt sem tudtam mi a tornadressz,nemhogy kérjék. Méghogy iskolában hordani ilyesmit :-??
2013. ápr. 15. 15:30
 6/6 anonim ***** válasza:
#4: tornanadrág, atlétatrikó.
2013. ápr. 15. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!