Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » KÖZPONTI matek FELVÉTELI nem...

KÖZPONTI matek FELVÉTELI nem volt túl könnyű?

Figyelt kérdés
Nekem cirka 49 pont lesz, ahogy eddig számoltam. Itt olvastam, hogy sokan nem tudták megoldani a kávés feladatot, de kérdem én, aki egy elsőfokú egyenletet nem tud felírni és megoldani az miért akar egyáltalán továbbtanulni? Írjátok, hogy volt olyan lány aki sírva jött ki a teremből, vagy, hogy kevés volt a 45 perc a 10 feladatra. Szerintem meg sok is volt, 20 perc alatt mindet megoldottam, kétszer átolvastam, és 25. percben kijöttem a teremből.
2013. jan. 22. 20:11
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
27-es! Oltári hülyeséget írtál, ugye tudod? Ez a kis központi felvételi semmiféle összefüggésben nincsen azzal, hogy később ki minek fog tanulni. Nekem anno kemény 25 pontos lett a matekom. Most pedig az orvosira járok és köszönöm szépen, remekül érzem magam. Arról nem is beszélve, hogy az általános iskolai matek elég sokban különbözik attól, amit majd gimiben tanulsz, egyáltalán nincs rá garancia, hogy ott is fog annyira menni, hogy egyenes út legyen a villamosmérnök szakra. Bírom mikor valami kis csóka jön ugrálni, holott azt se tudja hányadikán van elseje...
2013. febr. 3. 10:49
 32/49 anonim ***** válasza:
Nem menőség, egy elsőfokú egyenletet mindenkinek MEG KELL TUDNIA oldani.
2013. febr. 3. 10:50
 33/49 anonim válasza:
nem feltétlen mindenki matekkocka (már bocs, de ahogy olvasom a kédésed annak tűnsz.) én pl. nagyon jó eredményeket érek el budapesti és országos versenyeken. szeretem a természettudományokat, de a matekot nem. Hiába írtam otthon 90 körüli felvételiket, most elrontottam és 45 lett a magyar, 27 a matek. akkor most menjek szakmunkás képzőbe? egyébként azért akar mindenki továbbtanulni, mert 16 éves koráig mindenki tankötelezett, nem csak az, aki a matekkönyvre veri. bocs, hogy kicsit durván fogalmaztam, de nem kéne ennyire önteltnek lenned.
2013. febr. 3. 11:07
 34/49 anonim válasza:
cdn.memegenerator.net/instances/400x/24149841.jpg
2013. febr. 3. 11:10
 35/49 anonim ***** válasza:

Emberek,központin egy ÁTLAGOT kérnek, semmi mást.Nem kell zseninek lenned.Ez is mutatja az általános iskolások színvonalát: Mindenki ötös, és ha már egy komolyabb tesztek meg kell írnia, már is görcsöl és elszúrja....

És nagyon is fontos, hogy hova méssz középsuliba.Ott is vannak bőven különbségek ;).

2013. febr. 3. 11:15
 36/49 anonim ***** válasza:
tesztet*
2013. febr. 3. 11:21
 37/49 anonim ***** válasza:

Ne hazudj, nem lehetett 20 perc alatt megoldani. Szerintem meg sem írtad a felvételit, csak abból élsz, hogy felhúzol minket ezzel a marhasággal. Nézzük ( ha jól számolok akkor 2 perc jut egy feladatra) -_-

Nézd, lehet hogy mégis ennyire okos vagy, de a zsenit a szerénységéről lehet megismerni. Ha a magánéletedben is ilyen nagyképűen osztod az észt azok fölött, akik ugyanazt ami neked sikerült ők pedig elrontották, akkor nagyon sok emberből ellenszenvet válthatsz ki. Ne feledd: nagyobb esély van arra, hogy elismerik a tudásod,ha tanusítasz egy kis szerénységet. Egyébként nekem se azért sikerült kicsit gyengébbre, mert nem tudtam volta, csak pechem volt, mert nagyon megfáztam és lázas is voltam, de el kellett menni, sőt másfél órával előbb kellett kelnem amiatt mert még hó is volt. De a magyarom így is 47 lett. Van olyan hogy nem egy pillanatnyi dolgon múlik a tudás, lehet h más is rossz passzban volt akkor. Ennyi

2013. febr. 4. 16:42
 38/49 A kérdező kommentje:
"csak pechem volt, mert nagyon megfáztam és lázas is voltam, de el kellett menni, sőt másfél órával előbb kellett kelnem amiatt mert még hó is volt" Hány ilyen kamu magyarázatot hallottam már! Nincs leckém, mert a macskám megette a füzetet, stb. Szánalmas, ahelyett, hogy bevallanád, hogy nem készültél a központi matek felvételire!
2013. febr. 10. 14:32
 39/49 anonim ***** válasza:
Szerinted csak kamuzott?? Simán lehetett lázas... Egyébként attól, hogy valaki nem lázas, vagy lázas, még lehet szar a matekja, mert mondjuk nem egy hűdenagy zseni, mint te... Nekem nem kellett sokkal korábban kelnem, mint általában, és beteg sem voltam, így is csak 32 pontom lett matekban. Miért? Számomra kevés volt az idő, izgultam is... 5-ös vagyok matekból. Ennyi.
2013. febr. 10. 15:12
 40/49 anonim ***** válasza:

Kérdező, kicsit vegyél vissza az arcodból, mert más nem, gimiben leverik az tuti. Bátyám nyelvvizsgázni ment, mikor nagyon beteg volt és a szóbelije emiatt nem sikerült. És mivel a srác anyanyelvi szinten beszéli az angolt, ezért elég egyértelmű, hogy nem azért nem ment neki a szóbeli, mert nem tudta :) magyarán simán lehetett, hogy a válaszoló valóban beteg volt, de az olyan zsenik, mint Te, még a halálos ágyukon is hibátlanra megírják 25 perc alatt, nem? :) majd ha az érettségit is megírod ilyen jól, később pedig az első vizsgákat az egyetemen, akkor gyere ide arcoskodni, ne hidd, hogy Te vagy az Úristen, mert egy központit jól megírtál :D jaj istenem ezek a mai fiatalok...

Btw: egyszer egy hasonló nagyképű srác, mint Te kiírta ide, hogy nem e zseniális, hiszen 98 és 99 %-os biosz és kémia érettségit írt, tehát egyenes út neki az orvosi. Páran leoltották (megjegyzem jogosan), hogy az orvosin egyetlen egy vizsga nehezebb, mint az emelt biológia érettségi, tehát ne higgye azt, hogy olyan zseniális. És akkor az érettségi volt már, Te meg egy központira vered a nyálad. Elég kemény vagy...

2013. febr. 10. 15:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!