KÖZPONTI matek FELVÉTELI nem volt túl könnyű?
Emberek,központin egy ÁTLAGOT kérnek, semmi mást.Nem kell zseninek lenned.Ez is mutatja az általános iskolások színvonalát: Mindenki ötös, és ha már egy komolyabb tesztek meg kell írnia, már is görcsöl és elszúrja....
És nagyon is fontos, hogy hova méssz középsuliba.Ott is vannak bőven különbségek ;).
Ne hazudj, nem lehetett 20 perc alatt megoldani. Szerintem meg sem írtad a felvételit, csak abból élsz, hogy felhúzol minket ezzel a marhasággal. Nézzük ( ha jól számolok akkor 2 perc jut egy feladatra) -_-
Nézd, lehet hogy mégis ennyire okos vagy, de a zsenit a szerénységéről lehet megismerni. Ha a magánéletedben is ilyen nagyképűen osztod az észt azok fölött, akik ugyanazt ami neked sikerült ők pedig elrontották, akkor nagyon sok emberből ellenszenvet válthatsz ki. Ne feledd: nagyobb esély van arra, hogy elismerik a tudásod,ha tanusítasz egy kis szerénységet. Egyébként nekem se azért sikerült kicsit gyengébbre, mert nem tudtam volta, csak pechem volt, mert nagyon megfáztam és lázas is voltam, de el kellett menni, sőt másfél órával előbb kellett kelnem amiatt mert még hó is volt. De a magyarom így is 47 lett. Van olyan hogy nem egy pillanatnyi dolgon múlik a tudás, lehet h más is rossz passzban volt akkor. Ennyi
Kérdező, kicsit vegyél vissza az arcodból, mert más nem, gimiben leverik az tuti. Bátyám nyelvvizsgázni ment, mikor nagyon beteg volt és a szóbelije emiatt nem sikerült. És mivel a srác anyanyelvi szinten beszéli az angolt, ezért elég egyértelmű, hogy nem azért nem ment neki a szóbeli, mert nem tudta :) magyarán simán lehetett, hogy a válaszoló valóban beteg volt, de az olyan zsenik, mint Te, még a halálos ágyukon is hibátlanra megírják 25 perc alatt, nem? :) majd ha az érettségit is megírod ilyen jól, később pedig az első vizsgákat az egyetemen, akkor gyere ide arcoskodni, ne hidd, hogy Te vagy az Úristen, mert egy központit jól megírtál :D jaj istenem ezek a mai fiatalok...
Btw: egyszer egy hasonló nagyképű srác, mint Te kiírta ide, hogy nem e zseniális, hiszen 98 és 99 %-os biosz és kémia érettségit írt, tehát egyenes út neki az orvosi. Páran leoltották (megjegyzem jogosan), hogy az orvosin egyetlen egy vizsga nehezebb, mint az emelt biológia érettségi, tehát ne higgye azt, hogy olyan zseniális. És akkor az érettségi volt már, Te meg egy központira vered a nyálad. Elég kemény vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!