KÖZPONTI matek FELVÉTELI nem volt túl könnyű?
nevetséges vagy kedves Kérdezőőőőőőőőőő!
én tavaly írtam felvételit és mindenki ki volt akadva, hogy milyen nehéz volt, de valójában az utóbbi évek legkönnyebbjét kaptuk, mégsem osztottam itt az észt, stb.
ja és azt ne felejtsük el, hogy a " cirka 49 pont lesz, ahogy eddig számoltam"okból általában fele ennyi pont lesz (beképzelt osztálytársak, tapasztalat), illetve a magyarról valahogy hallgat a kérdező....miért is??
ja és légyszi írd meg hogy melyik középiskolába jelentkezel, mert remélem, hogy nem oda ahova én járok. tudod, nem szeretem a fölényes, arrogáns marhákat:(
Oké, akkor nem oda ahová én járok. A Berzsenyi nem lesz gyenge neked? Azt mondják róla, hogy a bukott fazekasosok iskolája, onnan bárkit átvesznek. És oké, de azért egy okosabb ember a fazekasban sem bukik meg. Szerintem gondold át még egyszer. Milyen sulikat jelölsz még meg?
Ha hivatalos, akkor gratulálok a 96 pontodhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!