KÖZPONTI matek FELVÉTELI nem volt túl könnyű?
Figyelt kérdés
Nekem cirka 49 pont lesz, ahogy eddig számoltam. Itt olvastam, hogy sokan nem tudták megoldani a kávés feladatot, de kérdem én, aki egy elsőfokú egyenletet nem tud felírni és megoldani az miért akar egyáltalán továbbtanulni? Írjátok, hogy volt olyan lány aki sírva jött ki a teremből, vagy, hogy kevés volt a 45 perc a 10 feladatra. Szerintem meg sok is volt, 20 perc alatt mindet megoldottam, kétszer átolvastam, és 25. percben kijöttem a teremből.2013. jan. 22. 20:11
21/49 anonim válasza:
Eltaláltad: nem volt túl könnyű :D
22/49 anonim válasza:
Egyébként bocsi hogy megzavarlak az önimádásban, de lehetetlen ennyi idő alatt végezni. Nem irígységből mondom de lehetetlen. Nem kéne ekkorát hazudni -_-
24/49 anonim válasza:
Akkor a Berzenyi az lófsz lesz neked:DD
26/49 anonim válasza:
nekem 200% mert odaírtam mindkettő végére, hogy "Jó napot! Jól tetszik kinézni. Csak nem fogyott?" így kaptam a javítótancsitól plusz pontot
27/49 anonim válasza:
Kérdező!
Ne foglalkozz azokkal akik oltanak, ők majd mennek turizmus szakra és mennek mekibe dolgozni :-).Te meg pl villamosmérnökként 1 hónap alatt annyit fogsz keresni mint ők 6 hónap alatt;).Nekem 48 lett a matek és 45 a magyar:-).Akik meg azt mondja,hogy aa fizika hülyeség,annak azt mondanám,hogy fizikusok nélkül nem tudnál tv-t nézni stb...;)
28/49 anonim válasza:
Utolsó, ez nagyon csúnya volt, tekintve hogy én például tavaly felvételiztem és bekerültem az ország egyik legjobb gimnáziumába, de persze azért te nyugodtan általánosíts, hogy megyünk a mekibe dolgozni. ügyes gyerek vagy! melyik gimibe szeretnél menni? (mondd, hogy nem az enyémbe)
29/49 anonim válasza:
Fazekas, természettudományi tagozat ;).
30/49 anonim válasza:
Majd, ha érettségin is hasonló eredményeket produkálsz, vagy később egyetemen, akkor gyere vissza ismét játszani a Janit. Senki nem kíváncsi arra ugyanis, hogy Te milyen menő vagy, hiszen meg tudsz oldani egy elsőfokú egyenletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!